Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Obézní muž byl měsíce uvězněný v křesle, pak zemřel

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Nový Čas, am - 
22. listopadu 2009
13:31

Obézní muž z amerického státu Jižní Karolíně zůstal uvězněný ve svém sklápěcím křesle bez pohnutí osm měsíců. Krátce po té, co přišla záchrana, zemřel.

Hasiči museli třiatřicetiletého Tillmona Webba vyřezat z křesla poté, co jeho matka zavolala záchrannou službu, protože měl bolesti. Muž podle záchranářů vážil v době smrti 365 kilogramů.

Webbova manželka Ada řekla, že Tillmon zemřel na srdeční záchvat. Také vysvětlila, že tento bývalý kazatel zůstal v křesle na elektrický pohon až potom, co si v květnu poranil koleno. Za svůj stav se prý styděl a nenacházel vůli ze svého vězení vstát. Každý den ho musela mýt a křeslo čistit.

Tillmon měl podle záchranářů modřiny a malé rány po celém těle a také velmi nepříjemně zapáchal. Také byl ke křeslu "přirostlý".

Aby hasiči Webba dostali do nemocnice, museli rozstříhat stěnu karavanu ve kterém rodina bydlela.

Tillmon zemřel o několik hodin později v nemocnici v den dvouletého výročí svatby. Pár se potkal před čtyřmi lety na internetové síti MySpace.

Manželka také řekla, že její partner nechtěl přijmout od nikoho žádnou pomoc, neboť byl připravený odejít a setkat se s Ježíšem.

jingle ( 22. listopadu 2009 17:45 )

Nemyslim, ze si ho brala pro peníze, v článku se píše, že bydleli v karavanu. Což tedy nějak nechápu, jak někdo může žít na elektrickém vozíku v karavanu, zvlášť při svých rozměrech. Tlustý byl jistě už před úrazem, nevěřím, že se váhy 365 kg dobral za půl roku (úraz prý utrpěl v květnu). No, samozřejmě nevíme podrobnosti a článkům v bulváru nemůžeme příliš věřit, ale to, jak se množí zprávy o lidech, které museli dostávat z domu bagrem, mě děsí. Kdo to jídlo platí, vaří a nosí ho těm lidem do postele? A to těm lidem okolo nevadí, že ten člověk už měsíce nebyl v koupelně? Že maximálně dokáže zvednout roku a přepnout kanál na televizi? Že kadí pod sebe? Že sám musí mít šílené bolesti z proleženin? Ten člověk sám o sobě je blbec, že se užíral (doslova) k smrti, ale u někoho to může být způsobeno psychickou poruchou - tím spíš jsou na vině lidé z jeho okolí. Hlavně, že se styděl vycházet a bál se ostudy - teď o něm a jeho zvycích píše celý svět...

anasyi ( 22. listopadu 2009 16:17 )

ja si myslim,ze on uz musel byt dost tlusty jeste pred tim urazem kolene.No a ja nevim,ze si ho vzala,musela vedet ze v tom vztahu muzou nastat problemy.Neumim si predstavit,jak sexovali.Asi si ho brala z lasky k jeho kontu,protoze mi nejde do hlavy,ze ho nechali lezet 8 mesicu a po 8 mesicich mu zavolali pomoc aby ho odlepila od kresla.Chtela bych verit ze to bylo z lasky,ale proc ho tolik rvaly zradlem?Asi taky z lasky

jingle ( 22. listopadu 2009 14:16 )

Bože, to musí být něco hroznýho. Vážit skoro čtyřista kilogramů a nedělat nic jiného, než se v karavanu utápět v sebelítosti a ze svého příbuzenstva si udělat posluhovače a vykrmovače. Se svojí tloušťkou má bojovat, a ne bez pohnutí sedět a trestat tak lidi kolem sebe. Co si s ním asi musely jeho žena i matka užít... já je nechápu, že když s tím nedělá nic on, tak že ony to nechají zajít tak daleko, že jim přiroste ke křeslu! Zprávy o šíleně obézních lidech čteme už pomalu denně, tak mi někdo řekněte, kdo do nich to jídlo narve, když oni nejsou schopni i několik měsíců vstát z postele/gauče, natož projít dveřma.

Zobrazit celou diskusi