Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ruskou miss vyhrála manželka miliardáře, internet se baví: Tohle je ideál krásy?

Aktualizováno -
9. června 2023
09:59
Autor: vja - 
9. června 2023
09:49

Rusko je skutečně světem samo pro sebe, což dokazuje i nedávno proběhlá soutěž Světová paní Rusko 2023 (Mrs. Russia of the World), ve které se o titul nejkrásnější vdané ženy s minimálně jedním dítětem utkalo celkem 83 žen. Vítěznou korunku si nakonec odnesla učitelka angličtiny a manželka ruského miliardáře Romana Bezmaternyho Natalja Oskarová. Z vítězky si však již internet po celém světě utahuje, ideálům krásy většiny lidí totiž zjevně příliš neodpovídá.

Osazenstvo sociálních sítí si momentálně láme hlavu nad tím, jakým způsobem porotci soutěže asi rozhodovali. Na víře v jejich nestrannost nepřidává ani to, že Oskarová je údajně manželkou miliardáře Romana Bezmaternyho, který soutěž sponzoruje.

Kvůli výraznému líčení se někteří z uživatelů Twitteru neubránili ani přirovnání vítězky soutěže k postavičce klauna ze série populárních hororových filmů The Saw. 

Naprosto zarážející je pak rozdíl mezi fotkami z Instagramu Oskarové a oficiálními snímky ze soutěže, které jí na „kráse“ výrazně ubírají. Organizátoři soutěže se nechali slyšet, že v reálu vypadá novopečená „misska“ mnohem lépe a fotografie ze soutěže jsou „bohužel velmi nelichotivé“. Mnoho lidí má však jasno v tom, že věci, které Rusko obecně navenek prezentuje, jsou ve skutečnosti velmi zkreslené a realita často bývá o dost ošklivější, o čemž vypovídá i zmíněná soutěž krásy.

Video  Analytik Stulík: Rusko tahá za kratší konec, jeho požadavky jsou odtržené od reality  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

pajato73 ( 21. června 2023 07:33 )

ty vole to je narez to funguje lip nez kazde projimadlo

Lucie Nová ( 16. června 2023 13:15 )

Tak určitě si všechna média dala práci s tím, aby nějakou dementní rusandu zhnusila, tvl to je názor ano, když si vygooglim kohokoliv, tak na netu budou krásné snímky...a pak tady máme realitu... Jsou to degeni stejně...

Uživatel_5455332 ( 11. června 2023 12:36 )

Tak to těm Rusákům fakt přeju !!!!!

milan59 ( 11. června 2023 09:28 )

Přesně tak,ty fotky jsou úmyslně vyretušované Když jsem se podíval na jinou její fotku tak opravdu je to krásná holka !! Stačí si to VYGOOGLIT a je jasno,že je to schválně,aby lidi pomlouvali.

MarekBadatel ( 11. června 2023 01:57 )

Kdyby se namalovala trochu víc třeba by se té Miss i trochu podobala.

Zobrazit celou diskusi