Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Ivanka Trumpová a její nový život na Floridě: S manželem si užívá na pláži

Autor: Darina Jíchová - 
9. února 2021
06:15

Po čtyřech letech v Bílém domě, kde působila jako jedna z nejbližších poradkyň svého otce, exprezidenta Donalda Trumpa, si Ivanka Trumpová užívá sluníčka na Floridě. Bývalá první dcera Spojených států i s rodinou přesídlila z Washingtonu do Miami, svoje dny teď tráví na pláži, uvedl list Daily Mail.

Trumpová s manželem Jaredem Kushnerem, který rovněž pracoval v Bílém domě jako poradce, a třemi dětmi žijí v luxusním objektu Arte Surfside, v „pyramidě“ budou bydlet asi rok, než bude dokončena stavba jejich nového domu. Za nájem bytu přitom dají minimálně milion korun za měsíc.

Trumpová tráví volno na pláži u „pyramidy“ 

První týdny po stěhování z Washingtonu Trumpová s rodinou strávila na pláži, kde si užívá sluníčka, bělostného písku, teplého moře a klidu. Perfektně sladěné kostýmky a lodičky vyměnila za plavky a lehké kaftany. S dětmi pravidelně chodí na zmrzlinu, nezapomíná ale také na svůj zdravý životní styl.

Pravidelný ranní běh

Obyvatelé Miami tak mají možnost po ránu zahlédnout Trumpovou na jejím ranním běhu, doprovází ji její pes Winter a také dva bodyguardi. Svou totožnost se většinou snaží maskovat kšiltovkou staženou do čela. Rodina se sžívá se sousedstvím svého prozatímního bydlení a využívá možností, které jim Arte Surfside nabízí. Nájemníci kromě bazénů mají k dispozici také tenisový kurt, jachtový klub, golfové hřiště, lázně, fitness centrum či herničku pro děti.

Video  Melania versus Ivanka: Trumpovy ženy se moc nemusí  - Reuters
Video se připravuje ...

Nejčastěji ale vyrážejí na pláž, děti si většinou hrají v písku, zatímco si Trumpová čte na lehátku, její manžel se většinou dívá do mobilu. Manželé i jejich děti působí spokojeně a odpočatě. Za poslední rok podle agentury Bloomberg zaznamenali snížení příjmů o více než 20 procent, ekonomicky jim ublížila nejen jejich role v Trumpově administrativě, ale také pandemie koronaviru.

avina ( 9. února 2021 11:43 )

Havlová tam jela hledat chlapa. Rolinsová také.

kakamilek ( 9. února 2021 09:44 )

Ják s manželem! Vždyť jste nám slibovali, že se rozvede.

Zobrazit celou diskusi