Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Manželku exposlance našli zastřelenou v kotelně. Rodiče nevěří, že se zabila sama

Autor: Darina Jíchová - 
17. prosince 2018
13:55

Annu Cicoňovou (†44), manželku bývalého poslance Národní rady SR za Smer-SD Antonína Ciconě, našli zastřelenou ve sklepě jejich rodinného domu ve Smolníku. Tělo objevila její matka ve čtvrtek 13. prosince, v domě byl v tu dobu i Cicoň. Podle oficiální zprávy Cicoňová spáchala sebevraždu, zastřelila se údajně ruční zbraní, která patří jejímu muži. Její rodiče tomu ale nevěří, informovala stanice Pluska.

Cicoňová se podle rodičů těšila na Vánoce, ani jeden z nich nevěří, že šlo o sebevraždu, proto se obrátili na prokuraturu. Chtějí, aby smrt jejich dcery byla pořádně vyšetřena. „Ano, právě jedeme na prokuraturu, jdeme to řešit,“ potvrdil Plusce otec zemřelé. Domnívá se, že policisté případ „odflákli“, prý ani nevyslechli jeho ženu, která Cicoňovou našla ve sklepě v kotelně.

Rodiče chtějí otevřít vyšetřování

Otec Cicoňové tvrdí, že se jeho dcera připravovala na svátky, nakupovala dárky a nic nenasvědčovalo tomu, že se chystá zabít. Zanechala po sobě tři děti, tomu nejmladšímu je osm let. Rodiče zastřelené dodali, že manželství s politikem bylo nefunkční a vztah mezi manželi byl špatný.

Cicoň, který v současné době působí jako předseda okresní organizace Smeru, strany expremiéra Roberta Fica, je lovec a zbraň, kterou se jeho žena zabila, byla vedená na něj. Exposlanec se nechal slyšet, že si přeje tělo manželky co nejrychleji zpopelnit. Její rodiče tomu však s pomocí prokuratury chtějí zabránit.

 

kristinn ( 17. prosince 2018 17:56 )

cyrilko, už si ako Kiska. Ešte na české stránky si choď sser*inkať do vlastného hniezda...Žiaľ, aj keď je to v mnohom pravda...

kristinn ( 17. prosince 2018 17:53 )

lebo Tyvolové sa nezabíjajú, však???

sekebo ( 17. prosince 2018 17:32 )

Nechápu, jak se docela šikovná ženská mohla dát do holportu s takovým . . .

mazd ( 17. prosince 2018 17:04 )

ex o tom nikdy nerozhoduje.

cyrilko ( 17. prosince 2018 16:27 )

Funkcionári organizovanej zločineckej skupiny Smer sú si vedomí svojej beztrestnosti. Zneužívajú políciu, finančnú správu, prokuratúru a súdy na prenasledovanie politických oponentov, novinárov, občanov, ktorí nahlásia korupciu.... Slovensko nie je právny štát a vládne v ňom brutálna korupcia a beztrestnosť ľudí pre "našich ľudí" ako sa nazývajú oligarchovia a ich politické prostitútky.

Zobrazit celou diskusi