Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Hrůzný pohled: V Sýrii objevili vězení ISIS pro sexuální otrokyně

Autor: haj - 
2. září 2016
10:29

Celé dny zavřené za těžkými ocelovými dveřmi v malé plesnivé místnosti, k jídlu dostávat žrádlo pro psy a snášet znásilňování a všemožné mučení. To je bohužel osud mnohých sexuálních otrokyň vězněných hrdlořezy Islámského státu.

Otřesné podmínky, v jakých nebohé ženy musí žít, ukazují záběry zpravodajské agentury Arab24 z vězeňské cely v syrském městě Manbidž, které leží na důležité trase mezi hranicemi s Tureckem a Rakkou, baštou ISIS. Syrským demokratickým silám (zkráceně SDF) se 12. srpna podařilo Manbidž dobýt a osvobodit tak tisíce civilistů. Podle nich teroristé po celém městě nastražili zhruba 13 tisíc nášlapných min.

Kromě toho byla objevena i původně státní věznice s deseti celami, kterou džihádisté využili k tomu, aby zde zavřeli místní ženy, jež si vybrali za otrokyně na sex. „Našli jsme tam ty nejhorší, nejbrutálnější mučicí nástroje. Ať je Bůh prokleje,“ uvedl voják SDF Ibrahim Al-Mohammed pro Arab24.

Při pohledu na cely, kde byly ženy vězněny, skoro až mrazí. Za těžkými ocelovými dveřmi, v místnosti prolezlé vlhkostí a plísní, je po zemi rozházeno několik špinavých a rovněž plesnivých matrací a polštářů. Jinde se zase na polštáři povaluje ženský hřeben, v další místnosti pak zase na podlaze leží plastové misky pro psy, v nichž ženy dostávaly vodu a rozemleté jídlo.

Každý den do ubohých žen jejich věznitelé cpali také mnohé sexuální stimulanty, pilulky antikoncepce a v neposlední řadě i drogy. Těmi se pak někteří z extremistů pravděpodobně rovněž nadopovali, než se na své oběti vrhli a brutálně je znásilnili. Není divu, že se otrokyně v klidnějších momentech obracely k Bohu, o čemž svědčí i betonové zdi s oloupanou omítkou, na nichž jsou na mnohých místech vyryty arabské modlitby.

 

 

 

 

 

tvujosudzmrde ( 2. září 2016 17:29 )

Muslimové - neuznávám mezi nimi žádný rozdíl, žijí podle středověkého, primitivní pedofila Mohameda. Čím blbější, tím si vynucuje respekt násilím. Když se o těch zlotřilých znásilňovačích vyjádříme, že se chovají hůř než prasata, tak prasatům ubližujeme, ty jsou užitečná, na rozdíl od těch fanatických zrůd. A tuhle verbež nám tahá do Evropy praštěná Merkelová, Juncker, Holland i Sobotka s Chovancem a Zaorálkem, za podpory Bělobrádka. Nemělo by se zapomínat už i v komunálních volbách.Všimněte si, že muslimové vůbec nepřipouští milování z lásky. Vždy mluví jen o sexu při znásilnění a sexuálních otrokyních. Proto také mnoho z nich prosazuje ženskou obřízku. Pocity a prožitek ženy je naprosto nezajímá. Žena je pro muslima méněcenné stvoření nemající žádná práva. Možná nevíte, že kromě zoofilie a pedofilie je v islámu povolen i sex s mrtvými až do 6 hodin od úmrtí. Proto, když žena odmítne sex, může být zabita, aby k němu mohlo dojít. Ano, to je islám. Seznamte se.

hejhej ( 2. září 2016 17:09 )

simunek:

simunek ( 2. září 2016 16:23 )

Všimněte si, že muslimové vůbec nepřipouští milování z lásky. Vždy mluví jen o sexu při znásilnění a sexuálních otrokyních. Proto také mnoho z nich prosazuje ženskou obřízku. Pocity a prožitek ženy je naprosto nezajímá. Žena je pro muslima méněcenné stvoření nemající žádná práva. Možná nevíte, že kromě zoofilie a pedofilie je v islámu povolen i sex s mrtvými až do 6 hodin od úmrtí. Proto, když žena odmítne sex, může být zabita, aby k němu mohlo dojít. Ano, to je islám. Seznamte se.

prycsnima ( 2. září 2016 15:39 )

 Ksindl hnusnej.at Jim poslouzi ta dederacka jalova makrela. Usetrej za antikoncepci.

arnostarno...@... ( 2. září 2016 14:10 )

Koho to sere mě vůbec proč se stále ti to idioti litují v ždyt si to zavynili sami a druhý je maj litovat????????????????? at se tam povraždí sami mezi sebou nikomu nebudou chybět sra------čky...

Zobrazit celou diskusi