Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šokující experiment vnuka miliardáře: Za prachy by klidně zastřelili psa!

Autor: Štěpán Šimůnek - 
22. dubna 2016
05:50

Zdánlivě obyčejný experiment mladého ruského zbohatlíka přinesl šokující výsledky. Na ulici oslovuje kolemjdoucí s dotazem, co jsou ochotni udělat pro peníze. A ukázalo se, že cokoli. Klidně zastřelí i malého pejska!

Říká si Gríša, v dokladech pak má jméno Grigorij Mamurin, je mu 17 let a jde o vnuka oligarchy Igora Nekljudova (68). Pro ruská média je to zásadně rozmazlený spratek. On sám sebe ovšem tituluje »ruský Spielberg«. V čem ale spočívá jeho filmové umění? Skrytou kamerou v ulicích Moskvy natáčí, k čemu jsou lidé schopni se snížit pro »mrzký peníz«. Relace na YouTube pak nese název: Peníze řeší vše.

Gríša si většinou vybírá mladé slečny, které mu za peníze (v přepočtu obvykle 2 až 10 000 Kč) ukážou prsa, případně se svléknou celé. To se dá vcelku ještě pochopit. Někteří lidé mu ale klidně prodají svou partnerku na sex (za 90 tisíc Kč), jiní za 5 tisíc vypijí sklenici jeho moči nebo se nechají ostříhat dohola! A našli se i tací, kteří by za dva tácy klidně zastřelili malého pejska!

„Je mojí bývalky. Utekla ode mě a chci se jí pomstít. Když vám dám peníze, zastřelíte ho?“ ptá se. Neskutečně mnoho lidí kývne, vezme pistoli, namíří na chlupáče a zmáčkne spoušť (zbraň pochopitelně není nabitá...).

Jeden muž dokonce Mamurinovi řekl, že ani nepotřebuje pistoli, že pejskovi zlomí holýma rukama vaz…

anka ( 22. dubna 2016 17:18 )

vzhledem k tomu, ze se jedna o anketu z Ruska, tak me bohuzel vysledky vubec neprekavily....smutne, ale co cekat od obcanu zeme, kde uz od Lenina nemel lidsky jedinec vubec zadnou cenu - prvni vzdycky byly uspechy komunismu, zajmy Ruska

djaba ( 22. dubna 2016 13:02 )

 Co je na tom šokující .

janejaneja ( 22. dubna 2016 12:03 )

victore1: A ty chudáčku jeden zaměstnanej.. Nebo na soc. dávkách ? Udělej se teda "váženým podnikatelem" ať vidíš, jak je to strašně jednoduchý a pak povídej..

tgbg ( 22. dubna 2016 08:34 )

Ruská hovada. Nic jiného.

sovca ( 22. dubna 2016 07:01 )

Není to jen v Rusku.Peníze vládnou světem a lidi na celém světe jsou ochotni pro prachy udělat cokoliv.

Zobrazit celou diskusi