Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Táta od rodiny koupil los za pár stovek a...: Vyhrál vilu za 86 milionů a tučnou výslužku k tomu!

Autor: štt - 
16. srpna 2022
10:42

Osmapadesátiletý Uttam Parmar se celý život zúčastňoval nejrůznějších soutěží. V minulosti vyhrál pouze konferenční stolek a televizi. Jeho život se změnil, když se v červenci přihlásil do slosování o vilu za 86 milionů korun. Štěstí, které nyní zažívá, nedokáže slovy popsat.

Uttam z Leicestershiru vyhrál v červencovém slosování Omaze Million Pound House Draw. Pro server The Sun řekl: „Nemohli jsme uvěřit, že jsme vyhráli hlavní cenu. Volali jsme synovi, který musel třikrát zkontroloval, že čísla souhlasí.“ Muž dále přiznává, že výhře nevěřil až do příjezdu zástupců z Omaze.

Parmarovi se během okamžiku díky nemovitosti stali milionáři. Navíc dostali ještě v přepočtu necelých jeden a půl milionu v hotovosti. Otec jednoho dítěte si výhru nemůže vynachválit. Přestože nesčetněkrát prohrál, vytrval. „Trpělivost je opravdová ctnost,“ dodává pyšně.

Luxusní nemovitost se nachází pouhou míli od malebné vesnice Rock na severním pobřeží Cornwallu. Novostavba vás upoutá svým dechberoucím interiérem. Rozsáhlá okna ze skla a železa umožňují proudění slunečního světla do prostorné jídelny.

Venku se nachází terasa, na které si rodina může vychutnat nejen jídlo, ale i vzácné chvíle při pohledu na nádherné cornwallské pobřeží. Samozřejmě nesmí chybět ani vířivka s výhledem na ústí řeky.

Rodina by se však musela přestěhovat do jiné části země. Od roku 2017 totiž žijí v domě poblíž Ashby-de-la-Zouch. Uttama přes 18 let pracuje jako manažer ve společnosti Alps Alpine. Jeho manželka Raki, s kterou jsou svoji více než 30 let, je zaměstnaná jako policejní úřednice.

Nyní rodinu čeká velké dilema. V domě můžou žít nebo jej prodat. Kdyby se jej rozhodli pronajímat mohou si účtovat až v přepočtu neuvěřitelných čtyři sta tisíc měsíčně. Oba manželé by pak mohli s klidem odejít do předčasného důchodu. „Ale nejde jen o peníze,“ trvá na svém otec.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi