Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Juraj (†45) zemřel při fotbalovém zápase: Zůstaly po něm děti Monika (7) a David (11)

Juraj (†45) zemřel při fotbalovém zápase: Zůstaly po něm dvě děti Monika (7) a David (11)
Juraj (†45) zemřel při fotbalovém zápase: Zůstaly po něm dvě děti Monika (7) a David (11)  (Autor: Facebook/TJ Slovan Veľké Bedzany)
Autor: rc - 
22. července 2021
18:27

Bez táty zůstaly dvě děti Monika (7) a David (11) z Topoľčan. Jejich táta Juraj (†45) zemřel náhle při tom, co miloval. Hrál fotbal. Poté, co odkopl míč, se mu znenadání udělalo špatně, proto si šel sednout na lavičku. Na hřiště se už ale nevrátil. Jeho manželka Monika (41) zůstala bez manžela a děti bez otce.

Juraj fotbal miloval. Hrál za klub TJ Slovan Veľké Bedzany a minulou sobotu se zúčastnil Turnaje ulic Veľkých Bedzian. Utkání se mu však stalo osudné. Pětačtyřicetiletému vášnivému fotbalistovi nic nebylo. Zápas začal a Juraj odkopl míč. V tu chvíli se mu podle informací slovenského deníku Nový Čas udělalo špatně. „Odešel na lavičku, protože se mu udělalo zle. Sedl si a už se nepostavil,“ uvedla Monika s tím, že na zápase nebyla.

Později se však dozvěděla, že zůstal sedět nehybně na lavičce. Na místo vyrazila záchranka, ale Jurajovi už nebylo pomoci. Zemřel na fotbalovém hřišti. „Nevíme, jaká byla příčina smrti, můj manžel byl vždy zdravý chlap. Nikdy si na nic nestěžoval. Pracoval jako řidič z povolání a vždy byl zodpovědný,“ dodává Monika.

Z jeho náhlé smrti jsou všichni v šoku. „Byl to dobrý fotbalista, úžasný chlap a kamarád na správném místě. Je nám nesmírně líto toho, co se stalo,“ uvedl tajemník klubu Pavol Kramár s tím, že jim bude velice chybět. „On byl ten nejlepší manžel na světě. Všechno by nám dal a mně by na rukách nosil,“ uzavírá Monika, která náhle zůstala na dvě děti Davida a Moniku úplně sama.

VIDEO: Otec hrdina vytáhl své děti z hořícího bytu v Popradu.

Video  Otec hrdina vytáhl své děti z hořícího bytu v Popradu.  - Reprofoto - JOJ TV
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi