Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Alexandr s Viktorií se k sobě na 123 dní připoutali! Rozešli se hned poté

Autor: rix - 
21. června 2021
20:44

Partneři Alexandr Kudlay a Viktoria Pustovitová se vrhli na nezvyklý experiment. Svůj vztah chtěli otestovat opravdu důkladně. Na 123 dní se rozhodli připoutat se k sobě řetězem. Jeden vedle druhého dělali všechno přivázáni na pár centimetrů. To ale, jak se zdá, vůbec ovoce nepřineslo.

Spolu chodili do koupelny, společně nakupovali nebo si navzájem zapalovali cigarety. Při všech aktivitách byli k sobě partneři připojeni jako siamská dvojčata. Chtěli tak otestovat vztah a přinést do něj něco čerstvého, co by nakoplo jejich skomírající soužití. „Myslím si, že to pro mě bude zajímavá zkušenost,“ chvástala se před experimentem podle The New York Post Viktoria.

Ale místo toho, aby svůj vztah tímto činem oba okořenili, nabralo jejich soužití strmý pád. „Nejsme na stejné vlnové délce a ani nejsme stejně smýšlející lidé,“ upozornil Alexandr na to, že při experimentu oba pochopili, že si nejsou souzení. „Ani mi za tu dobu neřekl nic hezkého,“ postěžovala si partnerka. Namísto idylky přišly i čtyřhodinové hádky.

Viktoria kvůli experimentu musela opustit práci kosmetičky. Jejím zákazníkům vadilo, že při proceduře mají celou dobu před očima i Alexandra. Ačkoli test znamenal i konec jejich vztahu, vytrvalost Pustovitové a Kudlaye překonala nejen ukrajinský, ale dokonce i světový rekord.

Pouta obou partnerů byla přestřihnuta před památníkem jednoty v Kyjevě. Jejich odpoutání bylo dokonce vysíláno v národní televizi. „Hurá!“ vykřikla dívka poté, co byli partneři odpoutáni. Viktoria ale hned po obřadu na sociálních sítích uvedla, že se s Alexandrem rozchází. „Chci žít svůj vlastní nezávislý život,“ prozradila veřejnosti. A jako varování Pustovitová doporučila milencům po celém světě, aby svou lásku nepokoušeli tím, že se takto spojí.

Zobrazit celou diskusi