Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Janino životní neštěstí: Dceru Lindu (†13) srazil vlak, přišla i o mámu (†49) a manžela

Autor: ran - 
12. června 2021
05:18

Janu z Bratislavy osud zkouší tím nejhroznějším způsobem. Poté, co přišla o maminku Věru (†49) a svého manžela, jí po tragické nehodě odešla na věčnost i teprve 13letá dcera Linda...

Lindu (†13) srazil vlak společně s její kamarádkou a spolužačkou Laurou (†13). Laura zemřela na místě, Linda skonala po odvozu do nemocnice.

Na kolejích se dívky často nebezpečně fotily, někdy i s dalšími dětmi. Na pohřeb jim přišli všichni, kdo je měli rádi. Kluci, holky, učitelé a samozřejmě rodiny.

Maminka Jana o své milované děvčátko přišla na vlakové trati nad obchodním centrem v Děvínské Nové Vsi na Den dětí 1. června.

Jak napsala Lindina maminka na sociální sítě, ztrátu své holčičky skousává jen těžce. „Stále tomu nemůžu uvěřit, puká mi srdce, nebaví mě žít. Byla pro mě všechno na světě,“ citovala její smutná slova web deníku Plus Jedeň Deň.

Obě dívky pochovali 9. června na stejném hřbitově ve Vrakuni. Ten je místem posledního odpočinku i Lindiny babičky (†49), která zemřela v roce 2006 na rakovinu, jak webu vysvětlil jeden z truchlících smutečních hostů.

Linda se narodila 4. ledna 2008, proto svoji babičku už nestihla poznat. „Janka potom měla dvě děti krátce po sobě a neměl jí ani kdo pomáhat,“ dodal citovaný zarmoucený host.

Krátce po mamince Jana navíc nešťastně přišla i o manžela... 

dvorece ( 12. června 2021 09:02 )

Všichni věděli, že dívky chodí riskovat na koleje a nikdo jim nedomluvil ? Youtubeři se předhánějí v bl.bostech, ale aby natáčeli videa o používání mozků, to nedělají.
Kdyby ho dívky používaly, mohly žít. Adrenalin se dá vyplavovat nejvíce prací, to vážně pomáhá, za to z nudy jsou ty nejhorší urazy a často smrtelné.

Zobrazit celou diskusi