Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Popáleniny, šikana, sirotčinec: Světlana si prožila hororové dětství, teď je nadějnou modelkou

Autor: rix - 
11. května 2021
05:20

Dojemný životní příběh má za sebou Ruska Světlana Alexejevová. Jako malá se ošklivě popálila, otec jí zemřel a matka ji nesnášela. Dívka pak putovala do sirotčince, kde se její život po mnoha problémech obrátil k lepšímu. 

Světlana k ošklivým popáleninám přišla jako malé dítě. Hrála si se zapalovačem a nešťastnou náhodou si podpálila oblečení. V bezvědomí ji našla až po pár hodinách matka, informoval deník Metro.

Světlana musela být poté dva měsíce hospitalizována v nemocnici. Dle jejích slov ji v této době její matka ani jednou nenavštívila. Ta místo toho i kvůli smrti svého manžela začala holdovat alkoholu. Po propuštění se jí její máma měla začít vysmívat, a dokonce ji praštila kovovou trubkou. Její činy došly až tak daleko, že se matka svou popálenou dceru pokusila utopit ve vaně.

V důsledku těchto matčiných skutků Světlana začala pendlovat mezi svým domovem a sirotčincem, kam ji úřady posílaly, když byla matka nalezena opilá. „Pak mě soud poslal do sirotčince navždy,“ uvádí Světlana.

Ani v sirotčinci nebyla Světlana šťastná. Pak ale narazila na muže jménem Andrej, který jí pomohl postavit se na vlastní nohy. V té době Ruska začala kariéru jako fotomodelka.

„Já jsem vždy chtěla být modelkou, ale všichni mi říkali, že kvůli těm mým jizvám mě v životě na parket nevemou,“ vzpomíná Světlana. „Pak jsem si řekla, že vlastně ani molo nepotřebuji. Budu fotomodelka,“ dodává Ruska.  

Její online portfolio již tvoří množství fotek a sleduje ji neuvěřitelných šestnáct tisíc lidí.

baronessa ( 11. května 2021 19:16 )

Strašné. Dívka je postižená a určitě má velké trauma z předešlého života. Ale vystavovat to? Ošklivost je velebena jako největší krása a zajímavost, co přijde dál?

odpor ( 11. května 2021 13:51 )

samej blábol

Zobrazit celou diskusi