Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kráska zachraňuje němé tváře. Žije s 200 zvířátky včetně prasátek, kraviček, fretek a oslíků

Autor: shp - 
28. února 2021
17:08

Adri Rachelleová (33) z Atén ve státě Georgia je nejenom krásná, ale má i srdce na správném místě. Milovnice zvířat totiž zachraňuje němé tváře, které někdo opustil, týral nebo je postihla nemoc či zranění. Nyní má doma téměř 200 zvířátek, která má moc ráda a nedokáže si bez nich představit život.

Video  Kráska zachraňuje němé tváře. Žije s 200 zvířátky včetně prasátek, kraviček, fretek a oslíků  - Instagram
Video se připravuje ...

Přezdívá se jí Dr. Dolittleová a tato přezdívka jí sedne jako dětská prdelka do nočníku. Adri nyní vede na své původně farmě rezervaci pro zvířata nazvanou Wild Things Sanctuary. Jak uvedl web Bored Panda, Adri ji založila poté, co se dlouhé roky starala o zvířata v nouzi.

Uvědomila si totiž, že péče o zvířata je pro ni více než koníčkem životním posláním. Za lásku ke zvířatům prý vděčí svým rodičům – někdejšímu specialistovi na zdroje Larrymu Jacobsovi a bývalé zdravotní sestře Cynthi Selbyové. Právě oni vedli Adri k tomu, aby jim pomáhala.

Životní poslání

Vypadá to, že zvířata, která jsou zraněná nebo v nebezpečí, vždy zkříží moji cestu. Vědomí, že jim nabízím bezpečné místo k zotavení, dává mému životu smysl a tato odměna převažuje pokaždé vynaložené peníze a smutek, které může vedení zvířecí rezervace přinést,“ řekla Adri portálu.

O svá zvířátka se stará dennodenně. Pojem jako dovolená nezná. Jelikož je milovnicí spisovatele J. R. R. Tolkiena, pojmenovala většinu svých zvířátek po hrdinech z knižní trilogie Pán prstenů. V útočišti chová pejsky, kočičky, kravičky, fretky, slepičky a mnoho, mnoho dalších tvorů.

Roční výdaje: Milion

Je to moje nebe na Zemi, ale je to technicky velmi náročné. Je to tak, protože místní obyvatelé jsou obvykle zanedbaní, staří, nemocní nebo týraní,“ dodala Adri. Péče o zvířata ji ročně přijde na v přepočtu na více než milion korun. Jenom krmivo vyjde měsíčně na 30 tisíc korun.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi