Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kocour slyšel paničku přes kameru, začal „brečet“ a naříkat. V očích se mu leskly slzy

Autor: ran - 
22. února 2021
05:37

Mladá Číňanka odjela slavit čínský Nový rok k rodičům, svého kočičího mazlíčka ale s sebou nevzala. Nechala ho samotného v bytě. Aby ho potěšila, zavolala mu později přes speciální domovní bezpečnostní kameru. Video ukazuje, jak se kocour v ten okamžik doslova rozplakal. Lesknou se mu oči a naříkavě mňouká! 

Protože je podle své paničky - slečny Mengové - prý moc plachý a cestování mu nedělá dobře, zůstal doma sám. Spojení přes kameru tak byl jediný způsob, jak s ním mohla panička zůstat v kontaktu. 8. února se rozhodla kočičku opět zkontrolovat, ostatně jako každý den v průběhu jejich odloučení.

Tento sameček (2) plemene britské krátkosrsté kočky, který dojal nejen čínský internet, dokáže úžasně projevit na první pohled lidské city. Když se Fu Fu, jak se šelmička jmenuje, dovtípila, odkud hlas paničky vychází, hnala se za ním.   

Na videu je vidět, jak kocour sahá packou do kamery ve snaze „dotknout“ se své chlebodárkyně, kterou zbožňuje. V očích se mu dokonce lesknou slzy. Kočka tak vzbuzuje dojem, že steskem po paničce skutečně slzí. Jak slečna Mengová řekla webu deníku Daily Mail, kocour nejraději ze všeho tráví čas s ní a je na ní hodně vázán.   

Video na internetu získalo přes osm milionů lajků. Mengová pro všechny přispěchala s ujištěním, že Fu Fu před svým odchodem nechala dost žrádla i pití na celou dobu, co ho musela nechat samotného.

Když ale panička viděla, jak se macíkovi stýská, plánovaný týden u rodičů zkrátila na čtyři dny a vrátila se domů. „Zlomilo mi to srdce, když jsem to viděla,“ přiznala se Mengová. 

Dodala, že to není poprvé, co má její kocour v očích slzy. „Rozpláče se, když má hlad, něco ho trápí nebo cítí úzkost,“ dovysvětlila jeho panička.

Některé z 250 tisíc komentářů pod videem si sice ze záběrů dělají legraci, když píší, že se „netěší na tebe, ale spíš na žvanec od tebe,“ dalším však dojemné video učarovalo. „Celá jsem se rozněžnila, když je viděla ty slzící oči,“ napsala třeba jedna fanynka. „Je mi ho hrozně líto!,“ přidala se další.

Shledání kocoura se slečnou Mengovou bylo jistě něžné a radostné.   

 

 

 

Zobrazit celou diskusi