Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Maminka (27) zažila dramatický porod: Syna přivedla na svět sama na mraze

Autor: rc - 
22. února 2021
12:55

Dramatický porod zažila Jordan Corbettová. Sedmadvacetiletá nastávající maminka dostala porodní bolesti. Volala proto do nemocnice, kde jí sdělili, že když může mluvit při kontrakcích, ještě není ten správný čas! Ovšem porodní bolesti se zhoršovaly, až se nakonec rozhodla se svým přítelem jet do nemocnice. Zatímco šel její partner pro pomoc, Jordan začala sama pozdě v noci na parkovišti nemocnice rodit! Chlapce přivedla na svět opřená o patník na chodníku na opuštěném parkovišti, kde teploty klesly k  -4 stupňů celsia!

Na porod svého posledního potomka nikdy v životě nezapomene Jordan Corbettová z britského města Seend. Koncem ledna na sedmadvacetiletou maminku přišly porodní bolesti, volala proto do porodnice v Bathu, kde jí však sdělili, že ještě nenastal ten pravý čas porodu. Jordan se proto rozhodla počkat, ovšem bolesti sílily, tak se nakonec se svým partnerem Craigem rozhodla nasednout do auta a odjet do porodnice.

Poté, co dorazili na parkoviště, praskla Jodan voda. „Řekla jsem svému partnerovi, že mi musela prasknout voda, nebo jsem se počůrala. Začala jsem potom panikařit. Řekla jsem mu, aby šel a přivolal pomoc, a poté jsem cítila hlavičku dítěte,“ popsala pro britský deník The Sun Jordan.

Zatímco Craig běžel pro pomoc, zůstala Jordan na parkovišti úplně sama. Bylo už pozdě večer a na parkovišti nebyla ani noha. Navíc byl opravdu mrazivý večer a teploty klesly čtyři stupně pod nulu. Jordan šla směrem k nemocnici, když se zastavila u patníku na chodníku.

„Věděla jsem, že jsem sama, ale stále jsem snažila křičet o pomoc! Hlavička vyšla a poté jsem ho vytlačila sem a cítila jsem, že je v mých leginách. Nevěděla jsem, zdali jsem měla čekat na někoho, až se objeví nebo se snažit dostat ke dveřím,“ popsala dramatické chvíle s tím, že vzala novorozeného chlapečka do náručí a pomalu se dostala ke dveřím a zazvonila na zvonek.

Tehdy se konečně objevil Craig. Jordan se bála, zdali je její chlapeček, jehož se rozhodla pojmenovat Dennis, v pořádku. Naštěstí byl. Na malého chlapce se těšili jeho sourozenci Harley (9), Harrison (6) a Darcey (4). „Je to neuvěřitelný příběh. Musela jsem se zastavit a vyfotit s patníkem, když jsem opustila nemocnici další den. Dennis je zdravý, já jsem zdravá, jsem opravdu šťastná,“ uzavřela maminka.

VIDEO: Jak zjistíte, že jste těhotná, ještě než si uděláte test

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi