Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Takhle slavila Valentýna zlatá mládež: Stovky růží i luxusní sporťáky za miliony!

Autor: DH - 
22. února 2021
12:12

Normální smrtelníci si letošní svátek svatého Valentýna snad ani užít nemohli. Kvůli vládním opatřením proti šíření koronaviru totiž v mnoha zemích nejsou otevřené restaurace, kina ani obchody. Lidé mohli maximálně tak sedět doma a doufat, že si na ně jejich milovaný vzpomene. Jiné je to ovšem u těch nejbohatších. Ti si totiž umí udělat radost i v těchto těžkých dobách.

Svátek svatého Valentýna, to je pro influencery s lifestylovým obsahem něco jako den, kdy je potřeba ukázat, jak moc jste zamilovaní, ale možná ještě více, jak jste štědří ke své drahé polovičce. Jinak to nemají ani takzvané „rich kids“, tedy bohaté dětičky z Instagramu.

V neděli, která letos připadla na magické datum 14. února, se na Instagramu objevily tisíce snímků s valentýnskými dárky, květinami a zamilovanými psaníčky a vzkazy. Boháči si mezi sebou uměli nadělit třeba stovky sytě rudých růží, ale i nová Lamborghini, Ferrari nebo dokonce Rolls-Royce.

Každý zkrátka slaví takzvaný „svátek zamilovaných“ po svém. Někdo vsází na dary z čisté lásky a pozornosti, jiný oslňují drahými okázalostmi. Rich kids of Instagram ale jasně všem ukázali, že jejich dary jsou ty nejlepší, nejexkluzivnější, a především pak nejdražší.

Zobrazit celou diskusi