Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hasičská svatba jako z pohádky: Petrovi s Míšou dělala na bílém poli společnost stará tatrovka

Autor: ran - 
22. února 2021
20:39

Svatební veselí na zasněženém poli měli hasičští „dobráci“ na Pardubicku. Člen jednotky dobrovolných hasičů si bral svoji lásku v zásahové vestě! Společnost jim na poli dělalo i zasloužilé cisternové vozidlo značky Tatra, na které místní hasiči nedají dopustit.

Sobotu 13. února uzavřeli hasič Petr se snoubenkou Michaelou manželský svazek s požehnáním Sboru dobrovolných hasičů v Libišanech. Počasí jim více než vyšlo, takže mohly vzniknout i krásné fotografie v prosluněném a zároveň pohádkově zasněženém exteriéru.

Vyfiknutí ženich s nevěstou se vyfotili na zasněženém poli s hasičským autem v zádech. A humor páru skutečně nechyběl. Na jednom ze snímků je vidět, jak si na bělostné šaty nevěsta bez váhání navlékla i oranžovou zásahovou vestu. Moc jí slušela, jako ostatně všechno, co ten den měla na sobě. 

 

„Ženich je členem SDH v naší obci,“ uvedli o novomanželovi jeho hasičští kolegové na facebookové stránce sboru. Jak je také u dobrovolných hasičů a jejich akcí dobrým zvykem, byly pro šťastný pár o jejich svatebním dnu připraveny veselé úkoly ověřující obratnost, šikovnost a postřeh. Hasiči jim vybrali takové, které museli splnit společnými silami. 

„Přejeme jim mnoho lásky, štěstí a porozumění na jejich společné cestě životem,“ zakončil autor příspěvku facebookové svatební oznámení. Nebylo to ale jediné přání Petrovi a Michaele k jejich velkému dni - k blahopřání od hasičské party se valem přidali i další přátelé a známí.  

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi