Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dvojčata si vzala dvojčata: Ženy otěhotněly najednou a čekají prý sourozence!

Autor: ran - 
25. ledna 2021
08:29

Blonďaté jednovaječné sestry se vdaly za dvojčata, a zábavná čtveřice má nyní desítky tisíc fanoušků! Měli společnou svatbu a bydlí spolu i v jednom domě! Ženy otěhotněly zároveň a všichni čtyři se teď moc těší, až přivítají na svět malé bratrance, kteří, jak rodiče říkají, budou zároveň geneticky sourozenci!  

Brittany a Briana Deaneovy (33) z americké Virginie si vzaly Joshe a Jeremyho Salyersovy (35) v srpnu 2018 ve městě Twinsburg v Ohiu. Místo s přiléhavějším názvem si skutečně vybrat nemohli (twin, angl. dvojče, pozn. red.). Svatba to byla veliká a pozvali si na ni další dvojčata - i s nimi čtyřmi se jich na velkolepé hostině veselilo celkem 17! A jak už je jejich zvykem po celý život, dvojčata se i na svůj velký den sladila do stejných outfitů. 

Oba bratři si už dříve společně slíbili, že si nikdy nevezmou nikoho jiného než zase dvojčata. Sen se jim splnil. Se svými dívkami se seznámili na speciálním festivalu pro dvojčata v roce 2017 a po šestiměsíční známosti je oba muži společně požádali o ruku.

Vše spolu: žádost o ruku, dům i děti

Ve stejný okamžik poklekli a předali stejné diamantové prstýnky. Sestry na oplátku zareagovaly navlas stejným gestem a navlas stejným úsměvem. Problém jim to nedělalo, vždyť to trénovaly vlastně celý život...

Pak se všichni sestěhovali do společného domu a následně Brittany i Briana přišly v září 2020 do jiného stavu. Teď svým 84 300 fanouškům na sociálních sítích řekli, co vědí o pohlaví svých dětí.

Brittany a Josh už si jsou jistí, že čekají chlapečka, druhý pár zatím ještě pohlaví nezná. „Všichni čtyři se na našeho nového chlapa v rodině nesmírně těšíme, nemůžeme se dočkat, až se bude vědět, jestli je ‚dítě č. 2‘ kluk, nebo holka!“ připsali radostně ke zprávě. 

„Naše děti nebudou jenom bratranci, ale geneticky i praví sourozenci!“ dodávají s tím, že děti se sice narodí každé jiným rodičům, nicméně budou mít společnou polovinu genetické výbavy, stejně jako skuteční sourozenci.

Fanoušci šťastnou čtveřici zahrnuli blahopřáními a někteří vyjádřili přání, aby i druhé dítě bylo kluk. „Držím palce, aby Briana měla kluka a byli to bráchové a bratranci zároveň!" napsal například jeden. Další dodávali, že v tom případě se z nich určitě stanou ti nejlepší kamarádi na světě! Jiní naopak chtějí, aby se narodila holka, a vnesla tak do téhle zábavné „pravidelnosti“ trochu té změny...  

Video  Matku dojal pohled na děti, které se v děloze něžně pusinkují.  - Facebook
Video se připravuje ...

kukuku ( 25. ledna 2021 10:05 )

Sourozenci by to byli jenom kdyby otcem obou dětí sestřiček byl jenom jeden z dvojčat.

Zobrazit celou diskusi