Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Veverka opilá namol se sotva drží na nohou: Motivační video pro páteční večer varuje, nebuďte jako ona

Autor: shp - 
27. listopadu 2020
18:51

Alkohol je dobrý sluha, ale zlý pán. Své o tom ví každý zkušenější pijan a také jedna minnesotská veverka. Ta se ztřískala pojídáním zkvašených hrušek tak, že se málem neudržela na tlapkách.

Roztomilý hlodavec byl natočen v pátek před domem Kathleen Morlokové ve městě Inver Grove Heights. Žena, která vtipné video pořídila, zrovna předtím vyklízela přecpanou lednici, když našla nahnilé hrušky.

Místo čuníka si pochutnal hlodavec

Rozhodla se je ponechat venku pro své prasátko, které chová jako mazlíčka. „Našla jsem ve spodku (lednice) pytel se starými hruškami. Místo toho, abych je vyhodila, jsem hodila dvě na desku pro Hamleta,“ řekla Kathleen Daily Mailu.

Neuvědomila jsem si, že nechal jednu venku pod stolem. Viděla jsem malou rezavou veverku, jak ji uchopila a utekla s ní do stromů,“ pokračovala žena. Protože chtěla veverku nakrmit, nechala jí venku v misce zbytek shnilých hrušek.

Veverka byla poněkud mimo

Když se druhý den hlodavec vrátil, vypadal podle Kathleen „poněkud mimo.“ „Stále se nakláněla během jídla. Pak mi docvaklo, že hrušky musely na dně lednice zkvasit. Chudinka malá,“ dodala žena. Z videa se stal pochopitelně virální hit. 

Jak Kathleen pozdějii uvedla, o veverka nemusí mít nikdo obavy. Je v pořádku a po téhle zkušenosti se následujícího rána vrátila, aby si dala už pořádnou snídani z krmítka pro ptáky. 

Pokud máte rádi podroušený stav jako tato veverka, jistě vás bude zajímat, kde mají nejlevnější a nejdražší pivo.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

frantacizek ( 27. listopadu 2020 20:18 )

nebuďte jako tahle veverka, buďte jako Josef kokta a dělejte děti!

Zobrazit celou diskusi