Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Melanie Trumpová údajně plánuje rozvod: Kolik jí může hodit? Podle právničky bude miliardářkou

Autor: Kateřina Strnadová - 
14. listopadu 2020
16:53

Donalda Trumpa (74) může po ztrátě prezidentského křesla čekat další rána. Melania Trumpová (50) podle bývalé poradkyně Bílého domu počítá minuty do rozvodu, na kterém by mohla pořádně vydělat.  

Ještě než se Melania v roce 2017 odstěhovala za manželem do Washingtonu, údajně si vyjednala novou předmanželskou smlouvu, která měla zabezpečit především budoucnost jejich jediného syna Barrona (14). Odhodlat se k tomu měla i proto, že během předvolební kampaně vyplynuly najevo různé skandály, včetně Donaldova sukničkářství a sexistického chování k ženám.

„Chtěla mít písemně, že pokud jde o finance a dědictví, Barron bude více než roven Trumpovým starším dětem,“ uvedla Mary Jordanová, autorka knihy o Melanii The Art of Her Deal. Jejich původní smlouva, kterou si Trump »vydupal«, stejně jako u svých dvou bývalých manželek, krasavici původem ze Slovinska prý příliš nakloněná nebyla.

Dobré vyhlídky

Přestože obsah předmanželské smlouvy (ani původní, ani případné druhé verze) není znám, právníci o něm divoce spekulují. Podle rozvodové právničky Jacqueline Newmanové by si mohla Melania přijít v přepočtu na 1,1 miliardy korun. To je více, než dostaly Trumpovy bývalé ženy Ivana a Marla, ačkoli odstupné Češky Ivany americký tisk odhaduje rovněž na víc než miliardu korun (po započtení inflace).

Do částky pro Melanii navíc nejsou započítané šperky, které během manželství od Donalda dostala. Jen zásnubní prsten prý stál asi 60 milionů korun! Newmanová zároveň předpokládá, že by Melania dostala do péče syna a další peníze by k ní putovaly přes něj.

Chladná jako žula

Řada médií poslední roky poukazovala na to, že Melania odmítá doteky i držení za ruku, v Bílém domě prý roky nocují každý ve své ložnici. Už má dost složité Trumpovy povahy i jeho údajných nevěr, a nebýt jeho úspěchu v politice, už by mu prý dávno dala vale. Riskovat skandální rozvod v časech jeho prezidentství nechtěla, teď prý ale nadchází její chvíle...

sekebo ( 15. listopadu 2020 09:05 )

Z fotek je vidět, že se Melanie umí i smát. Má to ale jednu podmínku, nesmí být v blízkosti Kačer Donald Trump.

latecia ( 15. listopadu 2020 04:47 )

sekebo ( 14. listopadu 2020 18:11 )

Ona - vypočítavá krasavice, co si pro prachy vzala starce, on zhrzený dědek, který s ostudou zakončuje své prezidentství a za chvíli přijde i o manželku. Jinak na té fotce vypadá, jako by prasátko opékali na rožni. A on se zatím "vylepšuje" v solárku. Trupmíku, "Presidency and Melania are over" !!!

Hestia1 ( 14. listopadu 2020 17:39 )

Na prvním místě prachy u téhle silikonove plasteliny

Zobrazit celou diskusi