Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Máma (41) s dcerou (16) šokovaly sociální sítě: Vypadají jako dvojčata!

Autor: jel - 
18. září 2020
08:14

Američanka Stacie Smithová natáčí krátká videa na populární sociální síť TikTok. V několika klipech se s ní objevila také její šestnáctiletá dcera Madison, se kterou jsou si neuvěřitelně podobné. Někdy dokonce nosí stejné oblečení, to že jde o mámu a dceru, by nikdo netipoval.

„No není tohle ta matka s dcerou, o nichž si všichni myslí, že jsou dvojčata?“ napsala Stacie k videu, na němž mají s Madison totožné pruhované svetry a džínové kraťasy.

Stejné mají nejen oblečení, ale také dlouhé rovné vlasy a především úsměv. Video viděl více než milion lidí a všichni byli pořádně zmatení tím, jak podobné si jsou. „Wau 3D tiskárny udělaly opravdu velký pokrok,“ vtipkoval v komentářích jeden ze sledujících. 

„Koukala jsem na to desetkrát a snažila se zjistit, která je maminka. Nepřišla jsem na to a musela si to přečíst v komentářích,“ popsala své překvapení jiná uživatelka. „Celou dobu jsem čekala, že tam nakonec nějaká máma přijde, když klip skončil, došlo mi, že je tam celou dobu!“ dodal jiný fanoušek.

Kladivonablba ( 18. září 2020 12:16 )

dcera opravdu vypadá staře jako máma

mckartny ( 18. září 2020 10:59 )

co točí piss?

frantacizek ( 18. září 2020 10:59 )

aká matka taká Katka, i když tohle není zrovna můj typ holky. To se mi víc líbí máma, což je div, pač jsem na nižší ročníky

Zobrazit celou diskusi