Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Netradiční těhotenský večírek: Známí youtubeři oznámili pohlaví dítěte na nejvyšší budově světa

Autor: štt, kst - 
15. září 2020
18:44

Mladý pár dubajských youtuberů očekává narození druhého dítěte. Pro zveřejnění jeho pohlaví si vybrali poněkud netradiční místo - nejvyšší budovu světa Burdž Chalífa! Jestli se youtuberům narodí holka, nebo kluk, se dozvěděli obyvaelé Dubaje díky obří projekci.

Dubaj je město zázraků a okázalých gest. Jedno takové si připravili i Anas a Asala Marwehovi pro svou rodinu a přátele. Jejich YouTube kanál sleduje bezmála 8 milionů příznivců a po novém videu se jim počet jistě zvýší. Nechali totiž na modro obarvit nejvyšší budovu světa a napsat na ní "IT'S A BOY", tedy "JE TO KLUK!".

Takováhle akce není pouze rozmařilostí několika zbohatlíků, ale investiční záměr. Násvícení 828 metrů vysokého mrakodrapu vyšlo na 130 tisíc dolarů, tedy bezmála 3 miliony korun. Tučná investice se jim však časem vrátí. Video vidělo již přes 20 milionů lidí a na účtu jim přibylo na 930 tisíc nových sledujících.

Show byla inspirována těhotenskými večírky (tzv. baby shower), během nichž nastávající maminky oslavují v blízkém rodinném a přátelském kruhu příchod miminka. Často je zde sděleno i jeho pohlaví. Pár youtuberů tak úzký kruh oslavenců rozšířil pomocí internetu na celý svět...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi