Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Slavný youtuber (27) trpí spinální svalovou atrofií: Promluvil o sexu a oženil se

Autor: jel - 
9. září 2020
15:04

Shane Burcaw (27) trpí spinální svalovou atrofií a je upoután na kolečkové křeslo. Společně s partnerkou Hannah (24) mají kanál na YouTube. V minulosti už například promluvili o společném sexu, aby vyvrátili mýty, které o handicapovaných lidech panují. O víkendu si dvojice z Minnesoty řekla své „ano“ a partneři také prozradili, že plánují rodinu.

Shane se narodil se spinální svalovou atrofií, která způsobuje postupný úbytek svalstva. Na elektrické kolečkové křeslo je upoután od dvou let. Má velmi sníženou pohyblivost. Shane je motivační řečník a spisovatel, Hannah o něm prý viděla dokument, a proto ho kontaktovala a skončilo to velkou láskou.

Partneři se proslavili na sociálních sítích, kde vypráví o společném životě, jejich kanál má bez mála 700 tisíc fanoušků. V jejich posledním videu se společně vydali vybrat svatební prstýnky a popsali své svatební přípravy. Nejednalo se však o honosnou slávu, Shane a Hannah se vzali na vlastní zahradě, úředník i několik členů rodiny na celou událost koukali prostřednictvím videohovoru.

Hannah si na svůj velký den oblékla šaty, které měla na svatbě její maminka a do videa nezapomněla dát pro porovnání fotku z velkého dne jejích rodičů. Společně také pózovali v rouškách s nápisem nevěsta a ženich.

Už dříve na svém blogu Shane na dotazy fanoušků uvedl, že děti mít může. „Jsme bez problémů schopní mít sex. Mám erekci a spermie, takže možnost mít společně děti je reálná,“ napsal. 

Video se připravuje ...
Další videa