Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Instagramovou krásku potrápila zpackaná plastika zadku: Nemohla si půl roku sednout!

Autor: jel - 
21. května 2020
10:55

Mladá instagramová modelka Shilpa Sethi (25) z Nového Dillí má na svém účtu přes milion a půl sledujících, nejspíš hlavně proto, že obsahem jejího profilu jsou především fotky jejího uměle vylepšeného pozadí jenom ve spodním prádle. Nyní se však dívka přiznala, že plastická operace, takzvaný "brazilský buttlift", se příliš nepovedla a k napravení potřebovala tři neuvěřitelně drahé zákroky! 

Braziský buttlift je operace, při níž se přenáší tuk z břicha do hýždí, aby se zvýšil objem. Shilpa se o této operaci dozvěděla, když jí bylo 20 let a rozhodla se si na ni ušetřit potřebné peníze, což je v přepočtu asi 250 tisíc korun. „Vždy jsem obdivovala pěkné oblé křivky, ale bývala jsem dřív velmi plochá,“ řekla modelka, proč se pro zákrok rozhodla.

Ale věci nešly podle plánu. „Vybrala jsem si lékaře na základě recenzí,“ popsala kráska. „Později jsem však zjistila, že šlo o falešná hodnocení,“ dodala s tím, že celá operace byla zmatená a ona měla komplikace ihned po zákroku.

Když se nemohla spojit s lékařem, začala pátrat a zjistila, že klinika podplácela pacienty krémy proti bolesti, aby napsali dobré hodnocení, i když nebyli spokojeni.

„Jediný důvod, proč zveřejňuji svůj příběh je ten, že nechci, aby někdo skončil jako já,“ vysvětlila Shilpa, která je právem rozzlobená na ty, kdo se nechali podplatit a napsali dobrou recenzi. „Bylo to opravdu bolestivé a měsíce jsem si nemohla sednout,“ sdělila.

Po třech mnohem dražších a bolestivějších procedurách má modelka konečně zadek takový, jak si ho představovala, za opravu však dala v přepočtu 1,5 milionu korun! Operace zapltaila z výdělku na své prémiové fanouškovské stránce, kam dává takové fotky a videa, která na Instagramu zveřejnit kvůli cenzuře nahoty nemůže. 

 

ferryx ( 21. května 2020 13:36 )

Na to lze říci jediné, je to kráva. Pěknou štíhlou postavu si takhle pokurví. V hlavě toho asi moc nemá.

y1xcvbnm ( 21. května 2020 12:06 )

nemůže být protože mozek není ........... ale jinak mě jí je líto jak je blbá

nakobyl ( 21. května 2020 11:21 )

rodina sedí na široké židli ovšem já tvrdím, že tohle má jen pivovarský valach

Zobrazit celou diskusi