Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podivný útvar zachycen na Google Earth: Vznáší se nad Antarktidou UFO?

Autor: rc - 
6. prosince 2019
19:11

Při prohlížení Google Earth spatřil uživatel YouTube zvláštní útvar. Na snímku je vidět podivná věc vznášející se nad zamrzlou krajinou Antarktidy. Podle nálezce se jedná o technologicky vyspělý stroj, který jednoznačně nebyl sestaven na této zemi, ale pochází z vesmíru!

Google Earth si rád prohlíží uživatel sociálních sítí, který na YouTube vystupuje pod jménem MrMBB333. Ten, když si prohlížel snímky zamrzlé Antarktidy, uviděl zvláštní těleso, které jakoby se vznášelo nad zemí. „Vypadá to, jakoby se to vznášelo ve vzduchu mezi skalisky a stěnami z ledu,“ říká ve videu muž, zatímco popisuje fotografii.

Poté, co snímek přiblížil, je na něm jasně vidět šedý objekt zvláštního tvaru. „Nesedí to na sněhu nebo ledu nebo skalnaté půdě. Je to ve vzduchu,“ říká a dodává: „Je to nakloněné ve zvláštním úhlu a vypadá to jako letící stroj. Není jiný způsob, jak to popsat.“

Video už má přes 63 tisíc zhlédnutí a téměř 700 komentářů. Někteří  jsou skeptičtí k myšlence, že na snímku je UFO. „Je to skála,“ píše jeden z komentujících. „Letouny UFO jsou v těchto dnech všude,“ píše další. Další uživatel útvar přirovnává k vesmírné lodi z Hvězdných válek. Jiní však myšlenku, že se jedná o letící stroj podporují. „Přijde mi to fascinující, protože to opravdu vypadá jako by to letělo,“ píše další.

Zobrazit celou diskusi