Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tak trochu jiný pozdrav slunce: Slunění jistých míst prý nabije víc než káva

Autor: chal - 
27. listopadu 2019
21:06

Ve Spojených státech se zrodil bizarní trend. Říkají mu butthole tanning nebo butthole sunning (v překladu opalování řitního otvoru respektive slunění téhož) a spočívá... ve vystavování holého pozadí slunečním paprskům. Lidé praktikující tuto praktiku tvrdí, že stačí pár minut denně, aby se člověk cítil lépe.

Zajímavou metodu přijímání energie ze slunečních paprsků se ve Spojených státech snaží propagovat cvičitelka, která si na instagramu říká Metafyzická Meagan. Mladá žena praktikuje zvláštní techniku, kdy si každé ráno lehne nahá pod širé nebe na záda, vystrčí nohy do vzduchu a nechá si svítit slunce na holý zadek.

„Takhle cvičím už několik měsíců. Každý den začnu pětiminutovým opalováním hráze a díky tomu se cítím hodiny nabitá,“ popsala cvičitelka revoluční techniku. Účinky jsou prý blahodárné, díky opalování řitního otvoru se prý influencerka mohla zbavit kofeinu.

„Energii už ráno nečerpám z kávy ale ze slunce. Cítím také, že lépe spím,“ doplnila Meagan s tím, že jí dokonce stačí méně spánku než dřív.

Novátorské cvičení pomalu ale jistě nachází fanoušky i mezi celebritami. Video zachycující „butthole tanning“ na svém instagramovém profilu sdílel i známý komik Johnny Knoxville, kterého sledují téměř tři miliony fanoušků.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

dama_s_kosou ( 28. listopadu 2019 11:04 )

Aha, takze kdyz se takhle baba vyspuli neznamena to, ze chce sex, ale ze zdravi slunce

krkoun ( 28. listopadu 2019 10:52 )

vosavoprus,tak ty jseš dobrej ***.

techtle_mechtle ( 28. listopadu 2019 07:02 )

Chudak slunce že se musi koukat na tyto hovádka...👎🤮

vosavopruz ( 28. listopadu 2019 00:48 )

to není žádná novinka,to už řadu let dělal Zeman na Vysočině

villon ( 28. listopadu 2019 00:00 )

Ta baba neni vubec sexi. Nahatá ale úplně chladná. Neni dáno každý abi stavěla péra na potkání. Čili zbitečná námaha ty selfíčka, každej rozumnej vocas na ni se.re.

Zobrazit celou diskusi