Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hororový okamžik: Kolotoč za chodu vláčel ženu jako hadrovou panenku! Pak ji odmrštil na železné hrazení

Autor: rc - 
19. června 2019
21:00

Děsivé video bylo natočeno v zábavním parku v pohraničním městě Ciudad Juárez v Mexiku. Zachycuje moment, kdy žena vypadne z adrenalinové atrakce, která se otáčí o 360°! Žena se krátce snaží držet okraje atrakce, ale marně. O několik sekund později ji kyvadlo odmrští pryč, směrem na kovové hrazení atrakce.

Adrenalinová jízda mohla skončit tragicky pro nejmenovanou ženu v mexickém městě Ciudad Juárez, která se přišla bavit do zábavního parku Kataplum. Tam se rozhodla vyzkoušet si atrakci zvanou „Kyvadlo“, která se otáčí o 360°.

Když se kyvadlo po několikerém zhoupnutí otočilo a chvíli drželo pasažéry hlavou dolů, uvolnilo se ženě bezpečnostní jištění a ona doslova vypadla ze svého sedadla!

Hororový okamžik natočil jeden z přihlížejících lidí. Na videu je vidět, jak se žena zoufale snaží udržet na okraji atrakce, ovšem jak se stroj pohybuje velmi rychle, ona se pustí.

Kyvadlo ji vláčí po zemi jako hadrovou panenku a následně ji odhodí na kovové hrazení, které atrakci ohraničuje. I když všechno vypadá velmi hrůzostrašně, ženě se podle informací portálu Daily Mail nic nestalo. V závěru videa je vidět i to, jak se staví na nohy a odchází po svých. 

Zobrazit celou diskusi