Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Neplodný milionář se rozplakal před kamerou. Synové nejsou jeho, odhalily testy: „Ozvěte se, pořád vás miluji!“

Autor: ital - 
11. ledna 2019
11:41

Britský milionář Richard Mason (55) se po dvaceti letech dozvěděl, že tři synové, které od narození vychovával, nejsou jeho. Lékaři přišli na to, že je od narození neplodný. Testy DNA jeho obavy potvrdily. Kvůli následným rozepřím s bývalou manželkou se s ním dva z chlapců přestali bavit. Vystoupil proto v britském televizním pořadu, kde veřejně poprosil syny, aby se mu ozvali.

Milionář Richard Mason (55) se v roce 2016 od lékařů dozvěděl, že je od narození neplodný. Trpí totiž cystickou fibrózou. Z toho usoudil, že mu jeho bývalá žena Kate (54) byla nevěrná, což dokázaly i testy DNA, které podstoupili jeho dva mladší synové, dvojčata Joel (19) a Ed (19). Nejstarší syn Willem (23) toto odmítl. Kate se přiznala, že mu byla nevěrná se svým kolegou, ale prý používali pokaždé kondom. Tudíž trvala na tom, že děti jsou Richardovy.

Podle informací z právních dokumentů, které odhalil britský týdeník The Mail on Sunday, prý Kate Mason během prvního těhotenství začala projevovat obrovský zájem o judaismus. Rovněž trvala na tom, aby chlapci dostali prostřední židovská jména. Richard věří, že by to mohly být stopy vedoucí k identitě jejich skutečného otce, kterého se snaží najít. Chlapci o totožnost biologického otce však nestojí.

„Neptal jsem se matky, kdo je mým skutečným otcem. Určitě by mi to řekla, ale nechci to vědět. Pochybuju, že vůbec ví, že existuju,“ uvedl v rozhovoru pro britský server Mail Online Joel Mason. Také sdělil, že příčinou jejich sporu s otcem není tato kauza. „Nepohádali jsme se kvůli tomu, jasné. Neublížilo mi to, protože už tři roky nebyl mým otcem. Nic jsem necítil,“ uvedl a rovněž pověděl, že si myslí, že Richard s celým problémem vystoupil v televizi jen proto, aby se zveřejnil.

Zakladatel firmy MoneySupermarket.com totiž v britském televizním pořadu Good Morning Britain (Dobré ráno, Británie) promluvil ke svým synům se žádostí, aby se mu ozvali a navštívili jej. „Chlapci, neudělal jsem nic špatného. Miluji vás a mé dveře jsou pro vás stále otevřené. Mám připraveno na kafe a taky pivo. Jen se zastavte, ať vás můžu obejmout. Vraťme se tam, kde jsme skončili. A řekněte matce, ať přestane být tak praštěná,“ rozpovídal se v televizi podnikatel.

Také přiznal, že zjištění pravdy bylo pro něho jako rána kladivem. Dokonce si chtěl vzít život a nebýt jeho současné ženy, tak by byl už dávno mrtvý. Bývalá manželka na něm po rozvodu vysoudila přes 100 milionů Kč. Nyní mu nabídla jako odškodnění částku ve výši 7 milionů Kč, aby předešla dalším soudním rozepřím.

rada42 ( 12. ledna 2019 06:31 )

Falešným fenám se nedá věřit...zničila mu život...

petr366 ( 11. ledna 2019 23:45 )

Podvod je podvod. Navíc trojnásobný se zjevným úmyslem se obohatit. Baba by měla za ty melouny, o které jej oškubala, jít na pár let sedět.

PPP150W ( 11. ledna 2019 23:05 )

Za nevěru ne, ale pokud by se šlo do důsledku a bez skurpulí, tak on živil tři cizí děti a ona ještě vysoudila majlant a výživné. A to je žalovatelné. Ale myslím, že jemu o praxhy nejde, ale jí lepí pr.dell.

PPP150W ( 11. ledna 2019 23:03 )

Ale dala mu je tak trochu jinak, než by si představoval. Tahle situace se u slušných lidí řeší jinak. A ten neslušný není on. Eistuje adopce a umělé oplodnění. Jenže dáma si chtěla očividně užít a to není úplně fér.

PPP150W ( 11. ledna 2019 22:59 )

Určitě si ji vybral záměrně, vědátore.

Zobrazit celou diskusi