Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Striptér v domově důchodců šokoval Česko! 92letá babička si chtěla sáhnout, sex řeší všichni, řekl Blesku

Autor: šim - 
30. prosince 2018
05:15

Že sex a tělesnost zajímají jen mladé? „To je blbost, tabu, které v nás přetrvává z minulých dob, a zbytečně,“ říká čtyřicetiletý striptér Rocky z Ostravy, který se stal senzací internetu. Po svátcích přijel totiž vyplnit přání paní Evě do domova důchodců v Orlové, která si přála podívat se na pěkného mužského.

„Publikum tohoto věkového složení mě nepřekvapilo. Naopak! Vystupuju často pro ženy věku 60+. Dámy v tomto domově mě navíc příjemně potěšily. Mezi těmi dvaceti babičkami na vozíčkách bylo několik vyloženě čiperek, se kterými to šilo, tleskaly do rytmu a oči jim zářily,“ popsal pro Blesk.cz své čtvrteční vystoupení v orlovském domově Rocky, který se stal jedním ze zážitkových dárků projektu „Ježíškova vnoučata“. 

Paní Eva si přála vidět urostlého mužského při vystoupení, během kterého by ukázal i více, než svaly v upnutém tričku. A paní Eva si to nechtěla nechat pro sebe. V kulturní místnosti se sešel více než tucet zvědavých a současně odvážných seniorek, několik sester a také organizátorky plnění přání. Rocky si pro ně připravil dvě vystoupení. První zhruba desetiminutové věnoval přímo paní Evě. Při něm ovšem obcházel publikum. „Chtěly si sáhnout, občas něco rozepnuly,“ líčí svou návštěvu Rocky, kterého si většinou objednávají na rozlučky se svobodou či oslavy narozenin všeho věku.

„Jedné z těch paní bylo neuvěřitelných 92 let, ta mě požádala, zda by si mě mohla osahat a řekla mi, že za celý svůj život neviděla tak velikého chlapa naživo,“ popisuje s nadšením v hlase Rocky. „Měřím skoro dva metry, vážím 105 kilo, byl to pro ni zážitek,“ prozradil Rocky, kterého samotného vystoupení pro seniorky velmi těšilo.

Do druhého čísla zapojil jednu slečnu ze skupiny objednavatelek přání. „Chtěl jsem jim předvést pěkný pravý erotický striptýz, aby viděly, jak to vypadá,“ popsal Blesk.cz Rocky a současně poskytl několik fotografií. Na nich je patrné, že přihlížející dámy o nic neochudil. Ve finále nechyběl ručník, odhalené svalnaté pozadí a při troše fantazie…

U nás panuje taková představa, že staří lidé se o sex a erotiku nezajímají. Ale to je nesmysl. Není to téma, které by se odvíjelo od věku. Dnes u nás panuje kult mládí a o sexu u seniorů se nikdo nechce moc bavit. Jezdím vystupovat i na západ, v Německu jsou už úplně někde jinde. Tam šedesátiletí a starší žijí sexem úplně normálně,“ popisuje své zkušenosti, které jako striptér nabírá už dvacet let.  „Starší lidé jsou tam uvolněnější. Ale mění se to už i v Česku,“ říká s tím, že i jemu se už množí objednávky na vystoupení na oslavách 60. narozenin a výše. „Mám zkušenosti, že ženy v tomto věku si po vystoupení chtějí o sexu povídat, různě se mi svěřují a ptají se,“ říká a přemýšlí, že po zkušenosti s kladným přijetím v domově důchodců v Orlové by nabídl své perfomerské služby i dalším. „Už jsem nad tím přemýšlel. Po vystoupení by se tam s diváky dala udělat beseda. Staří lidé si chtějí o sexu povídat také, nejenom mladí,“ prozradil své plány s tím, že na toto vystoupení se mu dostalo v drtivé většině pozitivních ohlasů.

„Nedělám nic vulgárního, jde o probuzení erotických fantazií, proto to, co má zůstat zakryté, zahalené zůstane. Vždy to předem dohodnu s tím, kdo si mě objedná, pro koho má být vystoupení určeno,“ říká na adresu negativních komentářů.

„Všechny ty ženy, co dneska žijí v domovech důchodců, byly kdysi mladé, byly krásné. Užívaly si s chlapama, chlapi si zase užívali s nimi, tak o co jde,“ srší energií Rocky. Když došla řeč na jeho prarodiče, vzpomenul svou babičku, která se dožila devadesátky, jak jim s bratry vyprávěla košilaté vtipy, kterým se sama od srdce smála.

Když Rocky domov v Orlové opouštěl, pronesl k jedinému mužskému, který se do společenské místnosti odvážil přijít podívat, co se to tam děje: „Tak vám je tu, pane, všechny takto nechávám. Jak to dopadlo, ale už nevím…“

ivoadler ( 14. března 2019 12:48 )

Sám jsem senior a tak se k tomu mohu vyjádřit kvalifikovaně. Samozřejmě, že mě sex zajímá. I když pan farář říkal, že bysme se spíš měli modlit růženec. Je zajímavé, kolik názorů je poplatných křesťanskému názoru. Jsi bába/dědek, tak pomodlit a spát. Vy klerikální hov ada, táhněte do pr dele.

cotoje ( 17. ledna 2019 11:45 )

považuji to za nechutné a uchylné rozhodně bych tohle zakázala

Vichrice ( 5. ledna 2019 09:38 )

deafista ( 31. prosince 2018 08:24 )

Sranda musí být -i kdyby na....nebylo (doplňte dle libosti). A taková nepřejícnost u mladých -kdo by to by řekl?!

komarov ( 31. prosince 2018 05:59 )

Proč ne, když se to babčám líbí a udělá radost👍 Jsou to taky přeci lidi I kdyz jsou v domově pro seniory 😃

Zobrazit celou diskusi