Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na návštěvě u mladičkého miliardáře: Na zahradě chová lvy a orangutany. Garáž skrývá dobře střežené klenoty

Autor: DH - 
7. prosince 2018
05:15

Do svého rodinného domu ve Spojených arabských Emirátech nechal televizní štáb nakouknout Rashed Saif Belhasa (16), kterého mohou uživatelé sociální sítě Instagram znát pod přezdívkou “Money Kicks“. Za zdmi rezidence se nachází i honosná zoo nebo Rashidova obrovská sbírka luxusních tenisek.

Ne. Tohle opravdu není obyčejný šestnáctiletý klučina. Rashid Saif Belhasa je synem stavebního magnáta a miliardáře Saifa Ahmeda Belhasi a na Instagramu má jeho účet s názvem “Money Kicks“ celkem 1,5 milionu sledujících. Většina z nich mladíkův účet hltá kvůli jeho sbírce bot a třeba i tomu, že každou chvíli přidá nějakou tu fotku s fotbalovými či filmovými hvězdami. A i když na sociální sítě postuje hodně snímků ze svého soukromí, to, kde žije, zatím nikdo veřejně neviděl. Až nyní.

Rashid nechal totiž do rodinného domu ve Spojených Arabských Emirátech nakouknout štáb televizního pořadu Nejpodivnější domy světa. A stálo to rozhodně za to.

V domě je podle očekávání spousta extravagantních věcí. Obří prostory plné drahého dřeva a toho nejluxusnějšího nábytku. Bazén už je pak jen takovou samozřejmostí. To, co je na domě ale doopravdy výjimečné, jsou přilehlé pozemky. Na nich totiž rodina vystavěla úžasnou zoologickou zahradu plnou exotických zvířat. Opice, tygři, žirafy. Mladík je má často i jako domácí mazlíčky a většina z nich pochytala jména jako Versace, Gucci, Dior a nebo Armani. V zoo u Rashida doma je prý na 500 druhů exotické fauny.  Je tak jasné, že i ostřílení filmaři zůstali v úžasu hledět.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Good Days @djkhaled 🙏🏽🔥 #welivinglife #mydubai #wethebest

Příspěvek sdílený Moneykicks - We Living Life (@rsbelhasa),Čec 16, 2018 v 10:02 PDT

„Víš, že jsi asi jediný kluk na světě, který má doma vlastní zoo,“ prohodil jeden z tvůrců pořadu směrem k Rashidovi během natáčení. Toho ale otázka zanechala klidným. „Jo, to asi jo. Ale nijak to nezveřejňuju,“ odvětil. Mladík také uvedl, proč si s rodinou zoo otevřeli. „Staráme se o všechna zvířata. Když jsem byl v Keni, viděl jsem spoustu lvů umírat, protože jedli jednou za měsíc. U nás doma jedí každý den,“ řekl.

Kdo by si myslel, že je ale tohle vrchol všeho, Rashid měl ještě pro televizní štáb eso v rukávu. Když otevřel svůj honosný pokoj, čekalo tam překvapení v podobě obrovské sbírky tenisek těch nejlepších značek, většina z nich z limitovaných edic. Mezi nimi třeba i tenisky s podpisem hvězdného fotbalisty Paula Pogby, jejichž párů je na světě všehovšudy 14. Všechna luxusní obuv byla pochopitelně uložená v na míru dělaných prosklených boxech.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Throwback With @neymarjr 🔥🙏🏽 #mydubai #neymar #moneykicks

Příspěvek sdílený Moneykicks - We Living Life (@rsbelhasa),Srp 18, 2018 v 9:58 PDT

Rashid je prostě trošku jiný teenager. V jeho solidně sledovaném kanále na YouTube už se vystřídalo tolik hvězd, že by se za to nemusel stydět ani do televize. Mezi nimi třeba i Mariah Carey, Cristiano Ronaldo, boxer Floyd Mayweather, zpěvačka Rihanna, Paris Hilton a nebo i Jackie Chan, který rád zapózoval s malým orangutanem, který nese jeho jméno.

Mladý milionář vlastní navíc třeba i luxusní Ferrari FF se zakázkovým potiskem v motivech Lous Vuitton X Supreme nebo Rolls-Royce. Velkým paradoxem ale zůstává, že je šestnáctiletý klučina a zatím ani nemůže legálně řídit.

 

lalia ( 7. prosince 2018 15:49 )

Chlapečku,víš,že v Jemenu je hladomor?Zachraň jemenské děti,ne zvířata.To se dějí věci v 21.století na světě.

sronin ( 7. prosince 2018 13:29 )

a o tom je tento debilní svět ... jeden má všechno a dalších 10 000 000 NIC

naidka ( 7. prosince 2018 10:24 )

Podle výčtu, co všechno v ZOO má, to vypadá, že tam má i pár svých příbuzných.

diskutujici ( 7. prosince 2018 10:17 )

At si prvne vysype pisek z tech tenisek

alfasamec ( 7. prosince 2018 09:25 )

Ať si tam nakvartýruje své chudší příbuzné stejného vyznání a podobného vzhledu.

Zobrazit celou diskusi