Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jak dnes žije slavná oktomáma (41)? 10 ze 14 malých dětí udělala vegany!

Autor: lm - 
17. května 2017
05:31

Svátek matek je radostným dnem pro každou maminku. Oktomáma Nadya Suleman (41) si svůj den užila hned čtrnáctinásobně! Požehnaná maminka se na sociální síti pochlubila šťastným snímkem se svými ratolestmi. A vypadá to, že jejich život se během psoledních let razantně změnil k lepšímu!

Čtrnáctinásobná maminka Nady Suleman si užila Den matek plný radosti. Na Instagramu se pochlubila snímkem se svými ratolestmi a dary v podobě rozkošných obrázků, které od nich dostala. "Přeji všem milujícím, pečujícím, neúnavným a tvrdě pracujícím maminkám vše nejlepší ke Dni matek od nás všech," připsala ke snímku šťastné rodinky.

Jak se zdá, Nadye se skutečně podařilo svůj život obrátit k lepšímu. Nadya se proslavila díky tomu, že po umělém oplodnění (IVF) na svět přivedla osmerčata, díky čemuž si vysloužila přezdívku Oktomáma. Doma už přitom měla šest dětí, které rovněž počala pomocí IVF. Nezaměstnaná svobodná matka se kvůli tomu stala terčem kritiky. Nadya se navíc neskutečně zadlužila a sáhla si až na dno. V roce 2012 kvůli tomu souhlasila s nabídkou od pornografické společnosti a natočila lechtivý snímek pro dospělé.

Zhruba před třemi lety si Nadya uvědomila, že je špatným vzorem pro své děti a razantně změnila svůj život. Stáhla se do ústraní, začala pracovat jako rodinná terapeutka a nyní se snaží být nejlepší mámou pro svou velkou rodinu. Nadya se také dala na sportování a zdravou stravu. Na Instagramu se chlubí lákavými zdravými pokrmy i tím, že deset z jejích 14 dětí se rozhodlo stejně jako ona být vegany.

"Deset mých dětí se spolu se mnou rozhodlo být etickými vegany kvůli zvířátkům, naší planetě i našemu zdraví. Moje malé děti nejsou nemocné a nikdy nemusí na očkování proti chřipce, protože jídlo je medicína," vysvětlila Nadya. "Jsme jen tím, co jíme, trávíme a absorbujeme, takže je naší zodpovědností jako rodičů, abychom se naučili vést ten nejzdravější možný život pro naše děti. Všichni máme volbu žít soucitný a čistý život. Právě vy jste tím nejvlivnějším učitelem pro vaše děti, takže veďte život, jaký byste chtěli, aby následovaly," dodala.

Kundaland ( 17. května 2017 12:01 )

To je k zblití, jak se to množí.

jiznicechy ( 17. května 2017 06:56 )

Čtu že PRACUJE - u naší SUPERMATJY nepracuje celá široká rodina, rovněž se na ni sbíralo a tehdy to také nikdo neodsuzoval. Nějak to lidem začalo vadit až tehdy, když přestal pracovat i otec, matka naší supermatky, tedy babička dětí (samozřejmě nikdy nepracovala) tak když jí byla nabídnuta PLACENÁ pomoc u svých vnoučat se starala pouze o to, že to by ale byla pro ÚP pracující!!!??? K tomu dosud 2 placené ošetřovatelky (které od rodiny sem tam dostanou pár facek) + pomocnice z Rodinného centra v Milovicích a pořád málo. Tahle pracuje!!! Zkuste se v Milovicích zeptat, zda toto slovo někdy rodinka slyšela včetně prarodičů.

Zobrazit celou diskusi