Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Přehledně: Zeman strávil sedm týdnů v nemocnici. Vrátil ho tam covid, pak jmenoval Fialu

Aktualizováno -
28. listopadu 2021
13:15
Autor: kal, vei, vr, simao, for, ČTK - 
10. října 2021
12:10

Prezident Miloš Zeman strávil na podzim 2021 sedm týdnů v Ústřední vojenské nemocnici, což byla jeho zatím vůbec nejdelší hospitalizace v úřadu. Sanitka hlavu státu převezla z Lán do pražských Střešovic ve vážném stavu bezprostředně po volbách 10. října, aby se Zeman dostal zpět na zámek 25. listopadu. Obratem ho na nemocniční lůžko vrátila nákaza koronavirem, ale nakonec se prezident dostal na konci listopadu zpět do Lán, kde 28. listopadu jmenoval šéfa ODS Petra Fialu premiérem. Podívejte se na zásadní momenty v onlinu přenosu Blesk Zpráv.

  • Prezident Miloš Zeman se vrátil do nemocnice ve čtvrtek 25. listopadu jen pár hodin poté, co byl propuštěn. Při převzetí do domácí péče mu byl zjištěn covid.
  • Předchozí hospitalizace hlavy státu trvala přes sedm týdnů. Zeman byl převezen do ÚVN v neděli 10. října ve vážném stavu. Ve čtvrtek 4. listopadu přesunuli prezidenta z oddělení KARIM na standardní lůžko Rehabilitačního oddělení, v pondělí 15. listopadu se pak přesunul dál na běžné lůžko.
  • Politici začali řešit možný přesun pravomocí hlavy státu na premiéra a předsedu Sněmovny podle článku 66 ústavy v říjnu poté, co předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) oznámil, že prezident Zeman podle Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN) nyní ze zdravotních důvodů není schopen vykonávat žádné pracovní povinnosti.
  • V úterý 9. listopadu Senát uvedl, že pokud se stav prezidenta nezhorší a bude schopen jmenovat vládu, aktivaci článku 66 zatím řešit nebude. A prezident dal rozhovor Frekvenci 1 a pak i TV Nova.
  • Miloš Zeman se vrátil do ÚVN po necelých dvou týdnech, předtím ho propustili 22. září. Důvodem předchozí hospitalizace byla podle lékařů i Hradu jeho dehydratace i celkové vyčerpání, dostával infuze. Nicméně po návratu se začaly objevovat informace o tom, že Zeman trpí cirhózou jater.
  • Policie prověřuje, jestli někdo nefalšoval Zemanův podpis na dokumentu, kterým svolal jednání Sněmovny. A také to, zda nedošlo k trestnému činu neposkytnutí pomoci.
  • Prezident letos kvůli zdravotnímu stavu vůbec poprvé nevolil ve volební místnosti, ale přijela za ním komise přímo do zámku v Lánech. Hrad k tomu zveřejnil tři fotografie.

Video  Zeman: První rozhovor z nemocnice. O nechutenství prezidenta i Fialově vládě  - Frekvence 1
Video se připravuje ...

Hospitalizace prezidenta Zemana
Filtr:
Vše Důležité Foto Video Sociální sítě
Andrej Babiš Andrej Babiš Jiří Ovčáček Jiří Ovčáček Miloš Vystrčil Miloš Vystrčil Miloš Zeman Miloš Zeman Petr Fiala Petr Fiala Policie ČR Policie ČR Poslanecká sněmovna Poslanecká sněmovna Senát ČR Senát ČR ÚVN ÚVN
Zobrazit nové zprávy
11:58
26. 11. 2021

„Panu prezidentovi už byly aplikovány protilátky, všechno bylo v pořádku, pan prezident nejeví žádné známky virózy Sars-Cov 2 a zvažuje se propuštění v nejbližších dnech, pokud nenastanou nepředvídatelné komplikace,“ potvrdila Blesk Zprávám mluvčí vojenské nemocnice Jitka Zinke. 

21:40
15. 11. 2021
!

Za prezidentem Milošem Zemanem mohou od pondělí návštěvy. Musejí ale dodržovat přísný režim. Jak to v nemocnici u lůžka hlavy státu chodilo do teď a co se mění, popsala pro Blesk Zprávy mluvčí ÚVN Jitka Zinke:

  • Pan prezident byl na KARIM do 4. listopadu, kdy byl přemístěn na oddělení rehabilitace.

Na oddělení rehabilitace byl režim návštěv, pro akutní lůžka tedy platilo:

  • Návštěvy pacientů (od 3. 11. 2021) - akutní lůžka (včetně intenzivních): Návštěvy jsou do odvolání zrušeny.
  • Individuálně a v odůvodnitelných případech byla po dohodě s vedoucím nebo ošetřujícím lékařem návštěva možná při splnění všech podmínek platných pro dlouhodobá a sociální lůžka.

Od pondělí 15. 11. 2021 je pan prezident přemístěn na oddělení dlouhodobé péče, kde je režim umožňující návštěvy.

Pro všechny návštěvy, bez výjimky, zde platí hygienicko-epidemická opatření vedoucí k minimalizaci rizika nákazy covidem-19, což jsou pravidla Návštěvy pacientů - dlouhodobá péče a sociální lůžka (DVM, ODP, OŠEP).

Návštěva pacienta je umožněna při splnění následujících kritérií u osob navštěvujících pacienta ÚVN:

  • Osoba nejeví příznaky covidu-19, případně jiného respiračního onemocnění.
  • Po celou dobu návštěvy musí mít nasazenu ochranu úst a nosu (respirátor FFP2 nebo obdobný prostředek).
  • Návštěva na oddělení proběhne pouze na pokoji, kde je pacient hospitalizován.
  • Návštěva může trvat max. 30 minut, přičemž u pacienta během návštěvy mohou být přítomny max. dvě osoby.
  • Návštěva musí doložit jedno z O-T-N kritérií (očkování/testování PCR/prodělaná nemoc).

Táž pravidla platí od pondělí 15. 11. 2021 pro návštěvy pana prezidenta.

V pondělí byl jako první návštěva u prezidenta premiér v demisi Andrej Babiš (ANO). V úterý navštíví svůj český protějšek u nemocničního lůžka slovenská prezidentka Zuzana Čaputová. Ve středu pak zamíří za Milošem Zemanem zřejmě příští český premiér Petr Fiala (ODS).

13:37
15. 11. 2021

Návštěva u prezidenta musí mít podle ÚVN nasazenu ochranu úst a nosu, nesmí mít příznaky respiračního onemocnění a musí se prokázat dokončeným očkováním, proděláním onemocnění covid-19 nebo platným testem.

„Vždy je žádoucí konzultovat vhodnost termínu a času návštěvy s ošetřujícím personálem, aby návštěva byla plánována vhodně pro pacienta, mimo dobu, kdy probíhají například vyšetření, stravování, hygiena a podobně,“ dodala mluvčí Jitka Zinke.

Jako první dnes za Zemanem přijede Babiš, a to v 17:00 před večerním jednáním vlády. Od převozu prezidenta do nemocnice 10. října spolu mluvili pouze telefonicky.

14:01
10. 11. 2021

„Z důvodu umožnění návštěv je plánováno přemístění pana prezidetna v pondělí 15.11. na oddělení dlouhodobé péče, kde jsou návštěvy možné za striktního dodržení pravidel pro návštěvy,“ potvrdila Blesku mluvčí ÚVN Jitka Zinke. 

14:38
5. 11. 2021

Kteří specialisté jsou členy multioborového konzilia? ÚVN zveřejnila seznam na webových stránkách:

  • prof. MUDr. Tomáš Zima, DrSc., MBA
  • doc. MUDr.  Martin Anders, Ph.D.
  • MUDr. Pavel Taimr, Ph.D.
  • prof. MUDr. Radan Brůha, CSc.
  • prof. MUDr. Jan Bureš, CSc.
  • FCMA, prof. PaeDr. Pavel Kolář, Ph.D.
  • prof. MUDr. Pavel Pafko, DrSc.
  • doc. MUDr. Robert Rusina, Ph.D.,
  • PaedDr. PhDr. et PhDr. Pavel Harsa, MBA, Ph.D., Ph.D.

Za ÚVN se konzilia účastní prof. MUDr. Miroslav Zavoral, Ph.D., MUDr. Monika Nývltová a MUDr. Tomáš Tyll, Ph.D.

14:22
5. 11. 2021

Vedoucí lékařského konzilia Tomáš Zima v rozhovoru pro Deník N. připustil, že prezident může zůstat v nemocnici ještě delší dobu. „Vývoj toho onemocnění je… vidím to v řádech týdnů, ale mohly by to být čtyři týdny, což je jeden měsíc. Bude záležet na stavu pacienta. Prognóza je u tohoto onemocnění velmi špatně určitelná. Není to angína, u které mohu říct, že za týden nebo dva bude pacient plně v pořádku. V tomto případě je to delší. My nejsme vědmy, proto se k tomu nevyjadřujeme,“ doplnil Zima pro Deník N.

Rektor Karlovy univerzity, lékař a vedoucí lékařského konzilia Tomáš Zima se na tiskové konferenci vyjádřil ke zdravotnímu stavu prezidenta Zemana Rektor Karlovy univerzity, lékař a vedoucí lékařského konzilia Tomáš Zima se na tiskové konferenci vyjádřil ke zdravotnímu stavu prezidenta Zemana
13:26
5. 11. 2021

Konzilium se bude scházet i nadále. Podle Zimy se počítá se schůzkami zhruba jednou za měsíc, pokud to ale bude potřeba, může se sejít kdykoliv, potvrdil Blesku.

13:15
5. 11. 2021
!

Podívejte se na záznam krátkého brífinku po jednání konzilia. Výsledky představil jeho šéf, rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima. Podle něj bude konzilium působit i nadále.

Video  
Video se připravuje ...
12:28
5. 11. 2021

Jednání konzilia už opustili ředitel ÚVN Miroslav Zavoral a rektor Univerzity Karlovy a lékař Tomáš Zima. Ostatní specialisté dál jednají.

Ředitel ÚVN Miroslav Zavoral a lékař Tomáš Zima opouští konzilium. Ředitel ÚVN Miroslav Zavoral a lékař Tomáš Zima opouští konzilium.
16:39
4. 11. 2021

Rehabilitační lůžka jsou lůžka akutní, vztahuje se na ně tedy ve středu oznámený zákaz návštěv, sdělila ČTK mluvčí ÚVN Jitka Zinke.

Návštěvy jsou kvůli zhoršující se epidemické situaci možné pouze v odůvodnitelných případech, například u pacientů v terminálním stadiu nevyléčitelné nemoci či u osob ve špatném psychickém stavu souvisejícím s hospitalizací, a to po dohodě s vedoucím nebo ošetřujícím lékařem, uvedla dnes na dotaz ČTK Zinke.

Lidé musí v takovém případě zároveň splnit podmínky platné pro dlouhodobá a sociální lůžka. Nesmějí mít příznaky covidu-19 či jiné respirační nemoci, po celou dobu návštěvy musí mít ochranu nosu a úst a musí prokázat bezinfekčnost. Návštěva může trvat maximálně půl hodiny, přítomny mohou být nejvýše dvě osoby.

11:55
4. 11. 2021

Jak to aktuálně vypadá u Ústřední vojenské nemocnice? Podívejte se na pavilony C5 a C3, kde má lůžka Rehabilitační oddělení. U pavilonu C3 zaparkovala před 12. hodinou prezidentova ochranka.

Pavilon C3 Ústřední vojenské nemocnice (4. 11. 2021) Pavilon C3 Ústřední vojenské nemocnice (4. 11. 2021) Pavilon C3 Ústřední vojenské nemocnice (4. 11. 2021) Pavilon C5 Ústřední vojenské nemocnice (4. 11. 2021) Pavilon C5 Ústřední vojenské nemocnice (4. 11. 2021) Pavilon C5 Ústřední vojenské nemocnice (4. 11. 2021)
11:21
4. 11. 2021

Pár podrobností z nemocnice: „Lůžková část následných rehabilitačních lůžek se nachází v pavilonu C5, 2. patro. Oddělení má kapacitu 18 lůžek, z toho 5 jednolůžkových a 3 dvoulůžkové nadstandardní pokoje.“

„Převážně jsou zde hospitalizováni nemocní s chronickým onemocněním, jejichž zdravotní stav je stabilizovaný a u kterých ambulantní forma péče v domácích podmínkách nevede ke zlepšení zdravotního stavu. Nemocní jsou na oddělení překládáni z jiných odborných oddělení ÚVN po provedení nezbytných akutních diagnostických a terapeutických postupů vedoucích ke stabilizaci zdravotního stavu,“ uvádí na svém webu ÚVN.

Prezident Miloš Zeman opustil Ústřední vojenskou nemocnici v Praze po osmidenním pobytu (22. 9. 2021)
11:00
4. 11. 2021
!

„Prezident republiky je hospitalizován v ÚVN od 10. října 2021. Důvodem byla dekompenzace známého chronického onemocnění, ke které vedl zhoršený příjem potravy a tekutin. Zdravotní stav při příjmu do nemocnice nepochybně vyžadoval intenzivní péči. Léčba, a to zejména komplexní nutriční podpora, poskytnutá na Klinice anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny 1. LF UK a ÚVN, vedla ke zlepšení prezidentova klinického stavu. Dnes, tj. ve čtvrtek 4. listopadu 2021, byl prezident republiky přeložen na standardní lůžko Rehabilitačního oddělení ÚVN,“ uvedla mluvčí nemocnice Jitka Zinke. „Zpráva je zveřejněna se souhlasem prezidenta republiky Miloše Zemana,“ dodala.

10:50
4. 11. 2021
!

Hlava státu je hospitalizována od 10. října. ÚVN podle informací ČTK vydá zhruba v 11:00 tiskovou zprávu.

17:30
3. 11. 2021
!

Ústřední vojenská nemocnice (ÚVN) ode dneška zpřísnila pravidla pro návštěvy pacientů. Do odvolání jsou zakázané návštěvy osob hospitalizovaných na akutních odděleních. Důvodem je podle nemocnice zhoršující se epidemická situace v zemi související s výskytem covidu-19 a dalších respiračních onemocnění. ÚVN to dnes uvedla na svém webu. Opatření se dotkne i prezidenta Miloše Zemana, který je od 10. října hospitalizován na klinice intenzivní medicíny ÚVN.

Zakázány jsou nyní návštěvy osob na akutních lůžkách ÚVN. Návštěva osob na těchto odděleních bude možná jen u pacientů v terminálním stadiu nevyléčitelné nemoci nebo u osob ve špatném psychickém stavu souvisejícím s hospitalizací. I v takových případech ale individuální návštěvu musí schválit lékař. Zároveň je povinné splnění hygienicko-epidemických opatření.

Prezident Zeman je umístěn na oddělení intenzivní medicíny. Mluvčí ÚVN Jitka Zinke dnes ČTK potvrdila, že se tak zákaz návštěv dotkne i hlavy státu, protože pravidla platí pro všechny pacienty. Kandidát na premiéra Petr Fiala (ODS) v úterý řekl, že Zeman je připraven ho přijmout ve chvíli, kdy ho v ÚVN přeloží z jednotky intenzivní péče na standardní pokoj.

12:55
26. 10. 2021
!

Lékařský tým, který pečuje o prezidenta Miloše Zemana, se schází minimálně jednou denně. Specialisté ÚVN konzultují stav prezidenta s lékaři z dalších nemocnic.

12:45
26. 10. 2021
!

Ústřední vojenská nemocnice potvrdila vznik lékařského multioborového konzilia k Zemanovu zdravotnímu stavu. Výstup by měl být počátkem listopadu.

Stav Zemana má posoudit nové lékařské konzilium. Bude v něm i Zima a expert na psychiatrii
8:48
24. 10. 2021

Zemanův lékař Miroslav Zavoral se specializuje na gastroenterologii, dokonce je spoluautorem patentu na konstrukci takzvaného inteligentního laseru pro odstraňování žlučových kamenů. Podílel se i na zavedení nových metod endoskopie.

Ačkoliv lékař, je Zavoral vojákem, dnes už ve výslužbě. Na náhradní vojenskou službu nastoupil, když mu bylo 50 let, pak se stal vojákem z povolání. Získal hodnost podplukovníka, v roce 2009 plukovníka. O rok už směřoval do vedení Ústřední vojenské nemocnice – tehdy ji mohl vést jen voják, nikoliv civilista.

Tato podmínka se změnila v roce 2015, ministerstvo obrany rozhodlo, že ředitel ÚVN bude civilní post. Tím skončila i aktivní vojenská dráha Zavorala. Přesto to nebylo naposledy, kdy ředitel vojenskou uniformu oblékl. Letos v květnu se mu dostalo pocty, Zeman jej povýšil na brigádního generála ve výslužbě. Není to obvyklé, prezident tím lékaři vyjádřil úctu za péči, kterou mu dává.

23:00
22. 10. 2021

Děkujeme za pozornost našemu online zpravodajství o hospitalizaci a zdravotním stavu prezidenta Miloše Zemana. Pro dnešek vám popřejeme dobrou noc, pokračujeme opět zítra. Nejdřív ale souhrn novinek, které přinel dnešek:

  • Zdravotní stav prezidenta se díky léčbě v posledních dvou dnech mírně zlepšil, oznámila v pátek Ústřední vojenská nemocnice (ÚVN). Sdělení zveřejnila s jeho svolením, uvedla na svém webu. Zeman je hospitalizován od neděle 10. října, podle jeho ošetřujícího lékaře a ředitele ÚVN Miroslava Zavorala jsou důvodem komplikace provázející jeho chronické onemocnění.
  • „Se svolením prezidenta republiky pana Miloše Zemana s opatrným optimismem sdělujeme, že díky komplexní léčbě specialistů ÚVN došlo během čtvrtka a pátku k mírnému zlepšení jeho zdravotního stavu,“ uvedla na webu nemocnice její mluvčí Jitka Zinke. Prezident je hospitalizován na jednotce intenzivní péče.
  • Předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) v pondělí na základě informací z ÚVN oznámil, že Zeman nyní ze zdravotních důvodů není schopen vykonávat žádné pracovní povinnosti. Dlouhodobá prognóza jeho zdravotního stavu je navíc krajně nejistá, a tím i možnost návratu k výkonu pracovních povinností v následujících týdnech, dodal. Politici proto začali řešit možný přesun pravomocí hlavy státu na premiéra a předsedu Sněmovny podle článku 66 ústavy.
  • Nemocnice dosud s výjimkou Zavoralova oznámení informace o prezidentově stavu nezveřejňovala. Odůvodňovala to tím, že k tomu nemá svolení pacienta. Se stejným vysvětlením zprávy o Zemanově zdravotním stavu neposkytuje ani Pražský hrad. Prezidentská kancelář kvůli způsobu informování o prezidentově zdraví čelí kritice opozičních i vládních politiků.
  • Zemana dnes v ÚVN navštívil jeho předchůdce v prezidentské funkci Václav Klaus. Mluvili spolu asi 50 minut. Blesku řekl, že prezidenta nemoc oslabila a posunula jeho priority a témata, kterými se zabývá. „Více mluvil o svém zdraví než o svých politických protivnících. Ale toho, kdo jsou jeho političtí protivníci, si je velmi dobře vědom,“ podotkl Klaus.
  • Podle premiéra Andreje Babiše (ANO) je potřeba, aby Zeman dostal čas se léčit. Čas si léčba vyžádá také podle prezidentovy manželky Ivany. Že jsou potíže prezidenta spojené s játry, řekl už dřív i Klaus.
21:58
22. 10. 2021

Nemocnice dosud s výjimkou oznámení Miroslava Zavorala informace o prezidentově stavu nezveřejňovala. Odůvodňovala to tím, že k tomu nemá svolení pacienta. Se stejným vysvětlením informace o Zemanově zdravotním stavu neposkytuje ani Pražský hrad. Prezidentská kancelář kvůli způsobu informování o prezidentově zdraví čelí kritice opozičních i vládních politiků.

21:47
22. 10. 2021
!

Zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana se díky léčbě v posledních dvou dnech mírně zlepšil, oznámila dnes Ústřední vojenská nemocnice (ÚVN). Sdělení zveřejnila s jeho svolením, uvedla na svém webu. Zeman je hospitalizován od neděle 10. října, podle jeho ošetřujícího lékaře a ředitele ÚVN Miroslava Zavorala jsou důvodem komplikace provázející jeho chronické onemocnění.

„Se svolením prezidenta republiky pana Miloše Zemana s opatrným optimismem sdělujeme, že díky komplexní léčbě specialistů ÚVN došlo během čtvrtka a pátku k mírnému zlepšení jeho zdravotního stavu,“ uvedla na webu nemocnice její mluvčí Jitka Zinke.

Předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) v pondělí na základě informací z ÚVN oznámil, že Zeman nyní ze zdravotních důvodů není schopen vykonávat žádné pracovní povinnosti. Dlouhodobá prognóza jeho zdravotního stavu je navíc krajně nejistá, a tím i možnost návratu k výkonu pracovních povinností v následujících týdnech, dodal. Politici proto začali řešit možný přesun pravomocí hlavy státu na premiéra a předsedu Sněmovny podle článku 66 ústavy.

Prezident Zeman v nemocnici podepisuje rozhodnutí o svolání schůze Poslanecké sněmovny (21. 10. 2021)
16:13
21. 10. 2021

Jak na tom aktuálně prezident Miloš Zeman je, nechtěla mluvčí Ústřední vojenské nemocnice Jitka Zinke komentovat. Nevyloučila ale, že časem znovu vystoupí šéf nemocnice a Zemanův lékař, profesor Miroslav Zavoral a řekne víc. Ten naposledy o Zemanově stavu informoval senátory.

15:51
21. 10. 2021
!

Představitelé prezidentské kanceláře i šéf Sněmovny Radek Vondráček (ANO) porušili na návštěvě prezidenta Miloše Zemana pravidla. „Všude v nemocnici upozorňujeme – i piktogramy – na nutnost nošení respirátorů,“ uvedla pro Blesk Zprávy mluvčí Ústřední vojenské nemocnice Jitka Zinke. Připustila, že možnost potrestat takovéto porušení pravidel nemají, ale apelují na občanskou odpovědnost. Připomněla, že od 14. října – tedy den po návštěvě Vondráčka – nemocnice zpřísnila pravidla.

Prezident Zeman v nemocnici podepisuje rozhodnutí o svolání schůze Poslanecké sněmovny (21. 10. 2021)
11:55
17. 10. 2021
!

„Pan prezident je nadále hospitalizován na KARIM,“ uvedla v neděli pro Blesk mluvčí Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN) Jitka Zinke. KARIM  je Klinika anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny 1. LF UK a ÚVN.

12:54
16. 10. 2021

Klinika Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN), na níž je od neděle hospitalizován prezident Miloš Zeman, je uzavřené lůžkové oddělení, kde pacienti mají povolené návštěvy jen po dohodě s ošetřujícím lékařem. Najednou mohou přijít nejvýše dvě osoby. Vyplývá to z materiálů o Klinice anestezie, resuscitace a intenzivní medicíny 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN). Další pražské fakultní nemocnice ČTK sdělily, že obvyklý způsob zabezpečení dveří je vstup na čip či osobní kartu a interkom pro kontakt s personálem.

Podle letáku pro blízké pacientů je oddělené „uzavřené“ a návštěvy jsou možné pouze po dohodě s lékařem. Informace o zdravotním stavu podává lékař telefonicky jen nejbližším příbuzným, někdy může požadovat i jejich identifikaci pro ověření totožnosti.

Obvyklé jsou návštěvy mezi 14:00 a 17:00. „Před návštěvou a vstupem na JIP vás požádáme, abyste nám zavolali a zjistili, zda je návštěva možná, čímž zajistíme soukromí všem našim pacientům,“ uvádí materiál. Místo není pro více než dva návštěvníky současně. „Pokud chcete přinést jídlo z domova, poraďte se s ošetřujícím personálem ohledně určitých omezení,“ píše se dále.

Klinika, kde leží Zeman: uzavřené oddělení a návštěvy nejvíce ve dvou

PPP150W ( 28. listopadu 2021 12:46 )

Tohle neuvěřitelně trapné a smutné divadlo naši zemi zviditelní na hodně dlouhou dobu. Neskutečné. Nikdy bych neřekl, že se nějaká vláda v čele s prezidentem k něčemu takovému sníží. To v sobě nemají špetku cti? A co hůř. Celá ta šaráda je živnou půdou pro nechutné a dehonestující reakce , které na sebe jistě nenechají dlouho čekat. Důstojnost úřadu prezidenta této země byla zašlapána na samé dno. Při tom stačilo, aby měl jeden jediný člověk špetku sebereflexe a nelpěl na něčem tak pomíjivém, jako je moc. Nemocný mocnář. Velmi smutné.

gogo56 ( 28. listopadu 2021 11:07 )

ten se na to třese Krhounek!!¨

kolotoc49 ( 28. listopadu 2021 10:46 )

jen at nám nejlepší prezident od špinavého převratu havla vydrží ještě dvacet let at potrápí slepenec křivá­ku,kmo­tru,u­dava­ču kde vyniká Gazdík neuvěřitelné zákeřný,křivák,zlo!

ingmarie ( 28. listopadu 2021 10:01 )

Seriál o prezidentu Zemanovi je nekonečný trapný bizár

hulmihosoudruhu ( 27. listopadu 2021 00:06 )

Nejeví známky virózy, ale jeví známky života?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa