Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vysílali jsme: „Máme toho dost,“ vzkázala Letná na největší demonstraci od pádu komunismu

Aktualizováno -
23. června 2019
19:20
23. června 2019
16:15

Demonstrací na pražské Letenské pláni vyvrcholily protesty namířené proti premiérovi Andreji Babišovi (ANO) a ministryni spravedlnosti Marii Benešové, které trvají už bezmála dva měsíce. Podle odhadů na ni dorazilo přes 250 tisíc lidí. Plné autobusy a vlaky z celého Česka mířily do Prahy od dopoledne. Blesk Zprávy vysílaly z Letné živě.

Podívejte se, jak to na Letné v neděli odpoledne vypadalo.

Premiér se dopoledne zúčastnil piety ve vyhlazené obci Ležáky. Demonstrace ho nechává klidným, dal přednost rodině a pracovnímu programu.  „Monika pekla rebarborový koláč, tak se těším, a potom jedu na dětské sportovní hry do Liberce a po návratu mám pracovní schůzky až do noci. Demonstraci nesleduji, chválabohu máme demokracii a lidi mohou svobodně projevit názor,“ napsal Babiš Blesku.

luder ( 25. června 2019 10:28 )

No, já si pamatuju, jak za Kalouska vojenské komando přepadlo ČT,
protože měl mít nějaký redaktor údajně kompro na Kalouska. Dodnes nikdo nevysvětli, co tam to komando hledalo. Bylo to v éře prostořeké Kočí.

marmat ( 24. června 2019 13:31 )

flora:A CO chtějí?Mají všechno a NIC je dosud za 29 let takhle NEROZOHNILO !
Až tato NE/DEMOKRACIE !Roupy v přímém přenosu! Demokracie-ale bez PRESUMPCE NEVINY!Pochopíte,že k tomu přidají navrch Benešovou ? CO kdyby podváděla !!???

marmat ( 24. června 2019 12:45 )

ctricopy:OK to sedí...Místní trollové mají tak "jedinečný" a jedinečně vulgár­ní/ne­zamě­nitel­ný rukopis-bez 1 myšlenky(!), že nebude těžké je IHNED přeskakovat a ignorovat,protože jediné, co jejich Guru ovládá je tvorba nicků/klony

flora ( 24. června 2019 12:22 )

https://www.nadace-agro­fert­.cz/vys­ledky-rizeni/

Tady si můžete prolistovat co vše Agrofert zasponzoroval.

http­s://ct­24.ces­kate­levi­ze.cz­/eko­nomi­ka/226­3567-forbes-nejbohatsim-cechem-je-opet-kellner-druhy-znovu-babis

Největším filantropem je Babiš.

A včera nějaký umělec řval na Letné, že ve vedení státu by měl být filantrop. Tak nejsou to magoři??

ad-ga ( 24. června 2019 08:47 )

Určitě by se našlo pár desítek lidí ,kteří nebyli u voleb a pak chodí jak ovce demonstrovat. Svůj názor měli projevit u voleb a ne teď. Jejich chyba a blbost. Pár pomatenců. kteří nechají sebou manipulovat a naslouchají takovým rádoby umělcům viz. Klus , zrzavá Bára a de...bilní hrušínský, který bere dotace na to svoje divadlo. To nikomu nevadí?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa