"Do lázeňských hotelů Miramare Luhačovice přijelo za celý loňský rok 9371 lázeňských hostů. V roce předcházejícím to bylo 8936 lidí. Postupně se také prodlužuje délka pobytů přijíždějících hostí. Počet pobytových dnů meziročně narostl o sedm procent a překročil 90.000," uvedl Slaný.

Řetězec letos investuje do objektu Miramare 1, obnoven byl balneoprovoz a několik pokojů. Další tři desítky pokojů se budou rekonstruovat v lednu a únoru, také se vyměňuje kotelna. "Původní kotelna je v havarijním stavu, proto jsme nuceni ještě před zimou okamžitě zrealizovat její výměnu. Tato investice za čtyři miliony korun bude dokončena nejpozději do měsíce," uvedl Slaný. Chystá se také rekonstrukce vestibulu s přístavba výtahu.

Royal Spa provozuje šest lázeňských komplexů a jeden wellness hotel ve čtyřech městech - Luhačovicích, Mariánských Lázních, Velkých Losinách a Ostrožské Nové Vsi. Celková kapacita je téměř tisíc lůžek. Řetězci loni stouply tržby na 462 milionů korun, což je o 23 milionů korun více než v roce 2016. Lázeňské a wellness hotely Royal Spa loni navštívilo téměř 33.900 klientů, o rok dříve jich bylo přes 32.000. Téměř tři čtvrtiny hostů loni tvořili tuzemští samoplátci.