Všesportovní areál na Javorníku slouží veřejnosti od prosince 2010. Na jeho výstavbu přispěla více než 99 miliony korun Evropská unie a přes 17 milionů přidal stát. Areál za 200 milionů korun je určen hlavně rodinám s dětmi. Ve středisku je 1100 metrů dlouhá bobová dráha a čtyřsedačková lanovka, na kterou navazuje 900 metrů dlouhá sjezdovka. V areálu je v zimě i snowpark pro lyžaře a snowboardisty a dětská sjezdovka s provázkovým vlekem. Na vrcholu je restaurace a penzion Obří sud. Ročně areál navštíví kolem 180.000 lidí.

Podle Němečka byla firma za devět let svého provozu v zisku nebo malé ztrátě způsobené odpisy majetku. Do problémů s cash-flow se podle něj areál dostal kvůli investicím do zasněžovacího zařízení, nádrží na vodu a také gastronomického zařízení nutným pro zvládnutí zimního i letního provozu. Od července 2017, kdy skončilo období udržitelnosti projektu stanovené smlouvou o dotaci, hledá firma strategického partnera. V polovině června měla už vážného zájemce o restauraci a penzion Obří sud, což by finanční problémy vyřešilo. Z prodeje ale sešlo. "Probíhají další jednání s jinými společnostmi a partnery," uvedl Němeček, který věří, že se situaci podaří vyřešit, aniž by bylo nutné na firmu vyhlásit úpadek.

Návrh na zahájení insolvenčního řízení podala v září Equa bank, která se tímto způsobem domáhá splacení úvěru a úroků dohromady za více než 73 milionů korun. Přes 4,6 milionu korun dluží ale podle rejstříku firma také České správě sociálního zabezpečení a bezmála 3,5 milionu na daních. Majoritním vlastníkem společnosti se základním kapitálem 4,393 milionu je Němeček, kterému patří 70 procent společnosti. V roce 2011 do areálu vstoupila obec Jeřmanice, která má 27 procent, a třetím společníkem je podle obchodního rejstříku Jan Petrásek.