Z vládních stran postavily vlastní kandidáty pouze ANO a KDU-ČSL. Svého kandidáta v Praze 10 překvapivě nepostavila vládní ČSSD, která uzavřela koalici se zelenými a rozhodla se podporovat jejich místostarostku Prahy 10 Ivanu Cabrnochovou. Za hnutí Andreje Babiše kandiduje lékařka Jana Dušková. Lidovci v rámci koalice Vlasta, kterou vytvořili s místními spolky a Liberálně ekologickou stranou, nominovali prezidenta České lékárnické komory Lubomíra Chudobu.

ODS nasadila advokáta Oldřicha Choděru, za TOP 09 bude kandidovat učitelka tance a propagátorka cvičení pilates Renata Sabongui a za KSČM předseda Strany demokratického socialismu Milan Neubert.

Proti nim budou stát bývalý fotbalista Antonín Panenka, kterého navrhlo hnutí Nezávislí pro Prahu 10 - Hnutí pro lepší Desítku, místopředseda Svobodných a někdejší poslanec Jiří Payne a bývalý sociální demokrat Pavel Jánský, kterého nominovala Česká Suverenita pod vedením Jany Volfové.

První kolo doplňovacích senátních voleb se uskuteční v desátém pražském obvodu 19. a 20. září, tedy tři týdny před zahájením řádné pravidelné obměny Senátu na třetině území republiky. Nový zástupce Prahy 10 v horní komoře bude zvolen na tři roky, tedy na zbytek Štětinova senátorského funkčního období.