"Pokud se setkáte s produktem, který nesplňuje kvality standardu, zavolejte SON na telefonní číslo 0800225766," uvedl vládní twitter. Správné číslo je ale 08002255766, jak uvádí leták úřadu. I zmíněný leták si vysloužil kritiku za to, že žena u ucha drží obstarožní telefon, který již podle uživatelů dnešní standard nesplňuje.

Twitter zároveň zaplavily dotazy, jak v zemi, kde se to jen hemží padělky známých značek, poznat, že zboží je standardní kvality. Někteří lidé se již na SON obrátili s otázkami, zda je možné jako zboží po záruce ohlásit také politiky či zda lze považovat jako nestandardní neustálé výpadky elektřiny či všudypřítomnou chudobu.

Jeden z uživatelů upozornil SON na svého souseda, se kterým očividně nemá dobré vztahy. Poznamenal totiž, že soused je příkladem šlendriánství, neboť se narodil jen kvůli tomu, že si jeho otec zakoupil prezervativ, který byl vadný.

Další uživatel zase poukázal, že by bylo dobré, kdyby na celém území Nigérie fungovala jednotná nouzová linka, neboť dovolat se na záchranáře či policii v různých částech země není snadné.