Manson část koncertu, který začal krátce po 21:00, odzpíval z kolečkového křesla ve tvaru trůnu. Na konci září na něj při jednom z vystoupení spadla dekorace v podobě dvou obřích překřížených pistolí, na kterou se pokoušel vylézt. Zpěvák skončil se zlomenou lýtkovou kostí. Jízdu na vyzdobeném křesle dnes okomentoval tak, že svůj handicap přeměnil v "superhrdinskou schopnost".

Diváci hlasitě zpívali všechny písně, které na koncertu zazněly. Show doprovázely i výrazné světelné efekty. Nechyběla ani dekorace, která Mansona zranila. Během koncertu zpěvák vystřídal několik kostýmů. Do některých částí vystoupení se zapojili i technici, kteří byli ve chvílích, kdy mu pomáhali z kolečkového křesla k mikrofonu, oblečeni jako chirurgové.

Osmačtyřicetiletý Marilyn Manson, jehož pravé jméno je Brian Warner, postavil od 90. let svou kariéru na image rockového antikrista. Hudebník provokuje už svým pseudonymem, který je složen z křestního jména slavné herečky Marilyn Monroe a příjmení hromadného vraha Charlese Mansona. Jeho písně většinou odkazují na témata satanismu, drog, smrti a sexu.