Sedmé nebe je groteska, která tematizuje různé formy útlaků, tužeb, nespravedlností a nerovnosti - ať už jde o africké domorodce, postavení žen či homosexualitu. První dějství se odehrává za viktoriánské éry v Africe - v čase kdy se říkalo, že největší štěstí je narodit se jako bílý a Angličan, v době korzetů a kolonií, ale také potlačených citů a nepřiznaných tužeb.

Hra vypráví o koloniálním úředníkovi Cliveovi a jeho ženě Betty, vzorné manželce a matce tří dětí, která však má také své utajené touhy. Do hry vstupují Joshua, sluha chorobně hladovějící po moci, a guvernantka Ellen a všichni hledají sami sebe. Příběh započatý v dávných dobách končí v současném Londýně. Některým se jejich sny splnily, pro ostatní komplikace teprve začínají, ale otázku přiznání identity řeší všichni stále. Podle autorčiných představ ženské postavy hrají muži a mužské postavy ženy.

Eduard Kudláč je jedním ze současných nejrespektovanějších slovenských divadelních režisérů, je zakladatelem divadelního sdružení Phenomenontheatre. Jeho inscenace uvádějí divadelní festivaly po celé Evropě. Je nositelem řady ocenění, hlavně za inscenace současného dramatu. Palm Off Fest 2016 uvedl jako inscenaci Opilí. "To, co mě zaujalo nejvíc, je způsob, jak Caryl Churchillová pracuje se stereotypy, předsudky a s mapami poměrů v patriarchálním světě. Ironicky analyzuje nejen postavy, ale hlavně náš automatizovaný způsob vnímání světa," uvedl režisér.