"Romantický snímek s humornými prvky, natáčený převážně v Praze, pojednává o rivalitě z prostředí začínajících hereček, kde chce hrát každá prim. Ve snímku si hlavní roli zahráli Andrea Daňková s Davidem Krausem. Ve vedlejších rolích se objeví Ljuba Krbová, Jan Hrušínký, Dana Morávková, Aneta Krejčíková a Marie Kružíková," oznámila dnes ČTK produkce filmu.

Hlavní hrdinka Viktorie Šťastná (Andrea Daňková) odjíždí studovat do Prahy hereckou akademii. Záhy však zjišťuje, že se její původní ideály nesetkávají s realitou. Dostává se do party protřelých studentek (Aneta Krejčíková, Marie Kružíková), které pojímají hereckou kariéru zcela osobitým způsobem. Hlavní hrdinka se musí rozhodnout, kam až může zajít a co bude muset udělat pro úspěch.

"Podařilo se nám sestavit tým lidí, kteří si pracovně i lidsky neuvěřitelně sedli. Andrea Daňková s Davidem Krausem se skvěle doplňovali a na filmovém plátně fungovali jako skutečný pár. I Aneta Krejčíková a s Marií Kružíkovou předčily mé očekávání - hereckému ztvárnění dívčí partičky věnovaly takovou pozornost, že si vymyslely vlastní pozdravy, gesta a přezdívky, aby působily co nejvěrohodněji," uvedla režisérka Toulová. Upozornila na výtvarné kompozice kameramana Jakuba Křena.

Během natáčení si hlavní představitelka zlomila nohu, což se podepsalo na datu premiéry původně plánované na jaře. Snímek se natáčel kvůli požadavku zachycení několika ročních období už od července minulého roku. Nyní ho čeká střihová, zvuková a obrazová postprodukce. Vzniká za koprodukce Bystroušky, ACE (dřívějšího Avionu) a společnosti Astorie a.s. Do kin vstoupí začátkem podzimu.