Nyní 76letý Fourniret byl už v roce 2008 odsouzen za vraždy a znásilnění sedmi žen a dívek ve věku od 12 do 21 let, nyní 70letá Olivierová za napomáhání k těmto trestným činům, které se staly v letech 1987 až 2001. Zatímco Fourniret nemůže být propuštěn na základě rozhodnutí soudu nikdy, jeho bývalá manželka může v roce 2032 požádat o propuštění.

Vraždící pár byl dopaden v roce 2003, když se jedné dívce, kterou unesl, podařilo utéct a pak poznat auto, ve kterém byla vezena.

V novém procesu se soud zabýval vraždou z roku 1988. Fourniret, kterého odborníci podle AFP popisují jako "sadistického predátora" a "paranoidního zvrhlíka", sice přiznal, že Faridu Hammicheovou zabil, k činu samotnému ale neposkytl žádné bližší informace. Řekl pouze, že už si na detaily nepamatuje a to včetně toho, kde pohřbil tělo zavražděné. Olivierová se podle AFP po celou dobu procesu snažila svůj podíl na vraždě bagatelizovat.

Hammicheová byla manželkou Fourniretova bývalého spoluvězně. Zabít se ji rozhodl poté, co jí pomohl vykopat na hřbitově ukrytých dvacet kilogramů zlata, které pocházely z trestné činnosti. Celý lup si potom nechal pro sebe. Sexuální motiv podle odsouzeného vraha tento čin na rozdíl od ostatních neměl.