Camry se vyrábí už od roku 1982. Prodává se ve více než sto zemích světa a celkové prodeje už překročily 19 milionů kusů. Celosvětově je Camry nejprodávanějším sedanem v segmentu střední a vyšší střední třídy.

Její nejnovější osmá generace je postavena na platformě vycházející z architektury TNGA, která jí dodává nízké těžiště, vyšší tuhost a větší komfort jízdy. Její rozměry z ní dělají největší model v segmentu vozů vyšší třídy. Hybridní pohon čtvrté generace umožní jet na elektřinu v rychlosti až 125 km/h. Interiér připomíná sportovní kokpit s vizáží luxusního vozu.

Svoji obnovenou evropskou premiéru si nová Camry odbyla v říjnu na pařížském autosalonu. Camry s nejvýkonnějším hybridním motorem 2,5 l o výkonu 218 koní bude v základní verzi k dostání za 920.000 Kč a v nejvyšší verzi Executive za 1,05 milionu Kč. Superb s nejsilnějším benzinovým dvoulitrem začíná na 1,01 milionu Kč, ve vrcholné verzi Laurin&Klement pak na 1,15 milionu. Základní cena modelu je 659.900 Kč.

Toyota na českém trhu letos do října zvýšila prodej o pětinu na 8342 vozů a patří jí devátá příčka. První Škoda Auto prodala devětkrát více automobilů.