Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hrůza na koncertě Michala Pavlíčka: Muž (23) tam měl brutálně pobodat dva fanoušky!

Autor: rix - 
16. srpna 2022
20:40

Velkým neštěstím mohl skončit koncert kytaristy Michala Pavlíčka v rámci vavřinecké pouti v Chodově na Sokolovsku. Třiadvacetiletý muž tam měl nevybíravým způsobem nožem zaútočit na dvojici fanoušků. Za brutálním konfliktem přitom prý stál na první pohled nevinný problém s cigaretovým dýmem. 

„Můžeme potvrdit, že v sobotu 13. srpna mělo během hudebního koncertu dojít ke konfliktu mezi třemi muži. Po slovní rozepři měl 23letý mladík nožem napadnout dva muže ve věku 32 a 56 let,“ uvedl pro TN.cz policejní mluvčí Jakub Kopřiva. 

Brutálnímu útoku přitom předcházela jen slušná prosba. Dvěma poškozeným mužům se nelíbilo, že třiadvacetiletý mladík v jejich blízkosti kouří cigaretu. Její dým jim byl nepříjemný. Údajný útočník namísto vyhovění oběma mužům prý vytáhl nůž a rozpoutal rvačku. Oba muže tak zranil. 

„56letý muž utrpěl řeznou ránu na krku. Druhý zraněný měl drobnou řeznou ránu na předloktí,“ popsal mluvčí záchranářů Radek Hes. Ač policisté mladíka na místě zadrželi, další den ho propustili. Případem se ale dále zabývají. Zahájili trestní řízení pro podezření ze spáchání zločinu těžkého ublížení na zdraví a výtržnictví. 

Video  Podstatné úkony první pomoci  - Videohub
Video se připravuje ...

 

nika70 ( 17. srpna 2022 16:38 )

Bezohlední, zasr.ní kuřáci!

bizon_pepa ( 16. srpna 2022 23:35 )

Rezna rána na krku vypadá skoro jako pokus o vraždu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání