Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Brutální vražda na Mělnicku: Žena (43) vykastrovala svého přítele (†57)?!

Aktualizováno -
24. ledna 2022
12:03
Autor: VaB, jel, ČTK - 
23. ledna 2022
20:53

V neděli kolem třetí hodiny odpoledne byli policisté přivoláni k mrtvému muži v obci Vysoká na Mělnicku. Ten měl na těle zranění, která si nezpůsobil sám. Podle místních šlo o velmi brutální čin. V souvislosti s případem policisté zatkli třiačtyřicetiletou ženu. Pitva prokázala, že jde o vraždu. 

Policisté v neděli odpoledne zasahovali v Bosyni, která je součástí Vysoké na Mělnicku. V rodinném domě byl nalezen muž bez známek života, přestože se ho přivolaní záchranáři pokoušeli oživit, jejich snažení nebylo úspěšné. „Muž měl bodné rány v oblasti břicha, šlo o brutální čin," sdělila mluvčí středočeské záchranné služby Petra Homolová.

„Prověřujeme násilnou smrt muže ve Vysoké na Mělnicku, v souvislosti s činem byla na místě policisty zadržena jedna osoba, která byla převezena k dalším úkonům na policejní stanici. Byla nařízena i soudní pitva, jejíž výsledky budeme mít k dispozici zítra,“ sdělila v neděli Blesku bez dalších podrobností mluvčí policie Barbora Schneeweissová.

„Muž měl na svém těle zranění, která si nemohl způsobit sám, z tohoto důvodu se případem zabývají krajští kriminalisté,“ doplnila mluvčí v pondělí ráno a upřesnila, že zadrženou osobou je žena, která je v současné době ve zdravotnickém zařízení. 

Policisté odpoledne uvedli, že násilnou smrt, tedy vraždu, potvrdila provedená pitva. Podle trestního zákoníku může ženě v případě prokázání viny a odsouzení hrozit trest deset až 18 let. „Veškeré další okolnosti tohoto případu kriminalisté v současné době prověřují," dodala mluvčí.

Lidé ze sousedství pro Blesk uvedli, že šlo o brutální čin. Muže údajně zavraždila jeho přítelkyně. Před smrtí ho podle místních omráčila úderem do hlavy a pak ho vykastrovala.

Jelimanek ( 24. ledna 2022 14:54 )

A šel dědeček na kopeček natrhat si šnytlik, smekla se mu kudla v ruce uříznul si pytlik

lepabrena ( 24. ledna 2022 12:28 )

Je také možné, že se muž vykastroval sám- nedá se to vyloučit.

kukuku ( 24. ledna 2022 12:03 )

Asi to také uhraje na laktační psychózu.

latecia ( 24. ledna 2022 11:24 )

To ji skutecne musel radne vytocit. Jako tenkrat ta kauza s urizlym penisem v US manzel ji tak dlouho sral az mel po ptakach.-)

sasa vs.cenzor ( 24. ledna 2022 10:14 )

Pulkine No. 1 - vím, že můj příspěvek NENÍ k tématu Mělník, ovšem se týká rovněž VRAŽDY a případného TRESTU přísl. ve služ. poměru a díry v Zákonech !

Pokud Ty schvaluješ pravidlo Všichni jsme si rovni, ale někteří rovnější tak prosím, ale Já tedy NE !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání