Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Policisté marně pátrají po mamince tří dětí: Žena je nezvěstná už tři roky!

Autor: rix - 
15. ledna 2022
11:50

Už tři roky policisté marně pátrají po Naděždě Ondejkové ze slovenské obce Rusovce. Maminka tří dětí zničehonic opustila svůj domov, pak se po ní slehla zem. Přitom u sebe nemá ani základní doklady. Manžel Luboš spolu s desetiletými dvojčaty a tříletou dcerou doufají, že svou maminku ještě někdy uvidí živou.

Šťastní manželé spolu žili tři roky. Vychovávali společně tři malé děti. Svou maminku ale už možná nikdy neuvidí. Ta 14. ledna roku 2019 zmizela neznámo kam. Naposledy byla spatřena na kamerových záznamech. „Stále věříme, že se najde. Obcházím domovy pro bezdomovce. Když odejdete bez dokladů, nemáte kde bydlet,“ uvedl manžel nezvěstné ženy Luboš.

Když Naděžda zmizela, lidé a policisté po ní pátrali každý den. Ani desítky profesionálů ale případ nevyřešily. Po ženě jako kdyby se slehla zem. Její zmizení je pro Luboše velkou záhadou, které nemůže přijít na kloub. Pryč je jeho milovaná už přes tisíc dní. „Stále mám kopec otázek a nic nevím,“ uvedl. „Nevíte, jestli odešla sama, někdo jí nepomohl, anebo ji nesebral. I kdyby odešla sama, kdo ví, jestli ji někdo někde nedrží,“ posteskl si Luboš.

Jak uvedl deník Noviny.sk, situace je o to smutnější, že neúplná rodina strávila bez maminky již třetí Vánoce. Pomoct se jim snaží alespoň příbuzní. „Bylo to smutné, snažili jsme se jim ten program nějak vyplnit,“ uvedli, jak trávili další smutné vánoční svátky. Doufají, že se Naděždu ještě podaří najít, ale s každým dnem je rodina zoufalejší.

Video  Už tři roky policisté marně pátrají po Naděždě Ondejkové ze slovenské obce Rusovce.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

lukim ( 16. ledna 2022 06:36 )

Co vy o tom víte? NIC! Jen to blafete!!! Jste také VIDLAK už svým názorem!

Moly28 ( 15. ledna 2022 14:25 )

http­s://ww­w.bl­esk.cz­/cla­nek/zp­ravy-krimi/591084/uz-se-nevratila-domu-maminka-nadezda-35-je-od-poloviny-ledna-nezvestna.html

Moly28 ( 15. ledna 2022 14:23 )

Laktační psychóza? http­s://tn­.nova­.cz/zp­ravo­dajstv­i/cla­nek/38­4264-zena-nechala-doma-miminko-a-zmizela-hledal-ji-vrtulnik

sakajeva ( 15. ledna 2022 12:45 )

Když se pohřešuje manželka, bývá za tím manžel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání