Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dovolená v Benátkách skončila tragédií: Slovák (†22) vypadl z okna luxusního hotelu!

Mladík (†22) zemřel po pádu z hotelu v Benátkách - ilustrační foto
Mladík (†22) zemřel po pádu z hotelu v Benátkách - ilustrační foto  (Autor: Reuters)
Autor: rix - 
21. června 2021
19:34

Nešťastnou událostí skončila dovolená v Benátkách pro mladíka ze Slovenska. Ten nepřežil pád z okna místního luxusního hotelu. Podle předběžných informací se zdá, že za neštěstím nestojí sebevražda, ale nešťastná náhoda. 

Tragédie se odehrála přímo v centru pohádkových Benátek. Dvaadvacetiletý mladík byl nalezen ve vnitřním nádvoří honosného hotelu Bauer. Mladého muže oblečeného jen ve spodním prádle se ještě pokoušeli zdravotníci oživit, avšak marně. 

Na místo vyjela policejní jednotka a zanedlouho se k ní přidali i forenzní specialisté, kteří prozkoumali jak prostor nádvoří, tak mladíkův pokoj, uvedl deník Topky

Tentýž deník rovněž upřesňuje, že se opravdu jednalo o slovenského občana. Italská média informovala pouze o tom, že jde o muže z východu Evropy. Mladík měl být v Benátkách na dovolené společně se svými přáteli. 

S největší pravděpodobností vypadl mladík z okna náhodou, nechtěl spáchat sebevraždu. Fatální byla nehoda především proto, že nešťastník vypadl z pátého poschodí. 

Hotel Bauer, kde se neštěstí odehrálo, je pětihvězdičkové luxusní zařízení v centru města, blízko náměstí Svatého Marka. 

 

offline ( 21. června 2021 20:45 )

Tragédie je jedině to, kolik Slováků je nalezlých v Itálii.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání