Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tragédie na den dětí: Vlak srazil dvě dívky na kolejích. Jedna z nich zemřela!

Autor: VaB - 
1. června 2021
20:09

K ohromně smutné tragédii došlo v úterý odpoledne v hlavním městě Slovenska. Vlak tady na kolejích srazil dvě dívky (obě 13), jedna na místě zemřela. Druhá jako zázrakem přežila. Stojí za vším alkohol?

Ke srážce došlo v Devínské Nové Vsi nedaleko jednoho obchodního centra. Informovala o tom policie na svých sociálních sítích. „Na místo se okamžitě dostavily všechny záchranné složky,“ informovala.

Tragédie na den dětí

Podrobnější informace ale nesdělila. K tragédii navíc došlo na den dětí. K místu vyrazila i záchranná služba. „Bohužel, zachránit se podařilo pouze jedno z nich. Vzhledem k citlivosti případu a faktu, že jde o nezletilé děti, víc informací nebudeme poskytovat,“ informovala operátorka linky 155 Alena Krčová pro TASR.

Mluvčí železnic Ria Feik Achbergerová webu Plus Jeden Deň řekla: „Podle informací, které zatím máme, vlak zachytil dvě 13letá děvčata.“ Železniční doprava byla v místě po dobu vyšetřování zastavena.

Popíjely alkohol?

Na sociálních sítích se objevila informace, že by za tragédií mohl stát alkohol. „Dvě 13letá děvčata byla pít na kolejích před DNV. Jedna zemřela, druhou převezli do nemocnice,“ popsala na facebooku Kristína. Tuto informaci nikdo nepotvrdil, údajně se měla ale na zemi nacházet flaška vodky.

Šly na smrt

Dodala, že se pokusily před jedním vlakem uskočit na druhou kolej, tam je ale srazil protijedoucí vlak. Kristína se sama v jednom z nich nacházela. „Vysloveně si šly pro smrt,“ dodala.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání