Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Muž mámil fotky dětí přímo od jejich matek: Nabízel jim velké peníze! S chlapcem (5) chtěl být i o samotě

Muž mámil fotky dětí přímo od jejich matek - ilustrační foto
Muž mámil fotky dětí přímo od jejich matek - ilustrační foto  (Autor: Jiří Hadač)
Autor: rix - 
1. května 2021
15:29

Sedmačtyřicetiletý muž se ani nesnažil hledat zdroj svého uspokojení na stránkách pro dospělé. Sexuální snímky nezletilých dětí žádal přímo od zdroje! Na internetu vyhledával svobodné matky s dětmi a požadoval pedofilní fotky. Za snímek by platil zlatem. 

„Přehnal jsem to. Je to moje chyba, jsem prostě blbej. Nevím, co mě to napadlo. Choval jsem se špatně, teď už to vím,“ zpytuje teď svědomí bývalý traktorista. I díky tomu chlípník vyfasoval nižší trest. Od soudu v Plzni dostal podmínku v trvání čtyř let. 

Soudkyně rozhodla o podmíněném trestu vzhledem k tomu, že muž projevil jistou sebereflexi a na povrch vyplulo několik polehčujících okolností. 

„Zohlednila jsem především plné doznání, čímž dal obžalovaný jistým způsobem najevo nějakou sebereflexi a uvědomění si, že jde o závadové chování. To dal najevo i tím, že si zrušil Facebook a se žádnými ženami si podobným způsobem již nepíše,“ uvedla Soudková pro novinky.cz

Do jeho karet hrála i skutečnost, že nekontaktoval přímo nezletilé děti, ale pouze jejich matky, a to zásadně skrze elektronickou komunikaci. Mámy svých ratolestí tak nebyly sexuálním požadavkům staršího muže vystaveny přímo. 

Když už ale muž ucítil možnost úspěchu, byl ochoten zaplatit i vyšší jmění. Za lechtivé video nahého chlapce byl schopen zaplatit i deset tisíc korun. Takový obnos nabízel pětatřicetileté ženě z Příbrami, když mu pošle video pětiletého Jakuba, kde ho žena bude uspokojovat. Požadoval i to, jestli by s chlapcem nemohl někdy být o samotě. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání