Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

„Osel p*cal ovce, kozy všechno sežraly!“ Z Pavla je díky inzerátu na prodej koz fenomén sociálních sítí

Prodávané kozy od Pavla.
Prodávané kozy od Pavla.  (Autor: Bazoš.cz)
Autor: VaB - 
17. března 2021
05:01

Pavel Svoboda nečekal, že se díky jednomu inzerátu na Bazoši stane slavným. Během několika dní jeho inzerát, kde nabízel za odvoz kozy, vidělo 92 tisíc lidí. Zvěř se nakonec podařilo prodat, pojí se k tomu ale zajímavý příběh.

Pavel Svoboda z Dolního Dvořiště dostal s rodinou v roce 2014 nápad. Svůj statek chtěli trochu oživit – rozhodli se, že udělají mini zoo! K tomu všemu podle webu Forbes hospodaří na celkem pěti farmách. Vize byla následovná: „Budou tam chodit zástupy maminek s dětma a zájezdy ze škol od mosteckých uhelných pánví se dívat na to, jak koza žere seno, kráva dává mlíko a tak podobně. Takže jsme začali tím, že jsme pořídili osla, osum ovcí a podobný počet koz,“ popisuje vtipně v inzerátu. 

Sotva se zoo rozjela, přišel první problém. „Naše naivita se rozplynula ve chvíli, kdy se ukázalo, že osel, který právě pohlavně dospěl v hřebce a stejně jako většina mladých mužů začal objevovat svou vlastní sexualitu. Bohužel nikoliv nad katalogem spodního prádla, ale jeho cílem se staly ovce. Takže tímto se omlouvám maminkám s dětmi a školním zájezdům z Mostecka, které toto musely vidět a od té doby jim děti koktají,“ píše Pavel.

A jak jistě každý ví, koza, nebo kozy, sežerou úplně všechno. „Prostě sežerou všechno, a kdyby zavětřily popínavou růži na pobřeží sanfranciského zálivu, utekly by i z Alcatrazu,“ popsal muž. Vtipně dodal, že se pokusil zvěř nabídnout i Vězeňské službě ČR jako pokusné králíky, kteří by zkoušeli nové zabezpečení ve věznicích. „Místo toho se mne ministerský rada pouze slušně otázal na moje zdraví. Jsou to nejgeniálnější mastermindi útěků odkudkoliv a už z dálky slyšíte ty jejich pidi mozečky šrotovat, jak vás zase akorát naserou,“ dodal.

Ke zbytku nemá smysl něco vymýšlet. V neupravené formě tedy přikládáme zbytek textu. „Long story short (když to zkrátím, pozn. red.), osel p*cal ovce a ty zku*vený kozy sežraly všem sousedům v rádiusu 10 km cokoliv měli na zahradě vč. rýče a zahradního trpaslíka. Tím se rozplynul náš sen o "mini zoo". Osel je pryč, ovce taky, zbývají kozy. Za odvoz nabízím všechny ty hajzly na přiloženém obrázku, kde je zřejmý, že maj zas něco za lubem. Jinak si už řezník brousí nůž, nemám na ně náladu. Naposledy podkousaly zespoda a zezadu komínek balíků sena ve stodole a ten se pak zřítil na traktor.“

Na konec je dobré dodat, že kozy už jsou pryč. „Děkuji všem za pozitivní reakce a ohlasy. Vůbec jsem to nečekal,“ zakončil Pavel. 

BAKLIK MARIAN ( 21. července 2023 10:57 )

Dobrý den, uvažujete o půjčce na zaplacení některých účtů nebo pronájem bytu, máme pro vás nejlepší nabídku, naše služby jsou velmi spolehlivé, můžete mít půjčku od 30 000 Kč do 50 000 000 Kč s nízkou dostupnou sazbou, pro více informací nás kontaktujte na e-mailu: jana­hova8­8@gma­il.com

naidka ( 17. března 2021 16:08 )

Pán zřejmě nemá vřelý vztah ke zvířatům, potom nevím, nač si je pořizoval. Inzerát je psaný podle stylu Šimek a Grosmann, ale ti by nepoužili tolik sprostých slov, pro mnoho lidí zcela nestravitelných.

kozinozka ( 17. března 2021 10:52 )

Mně to k smíchu ani nebylo....

donypan ( 17. března 2021 10:46 )

Pán mám originální dar humoru.Při čtení všech těch hrůz,které kolem nás procházejí to byl balzám na duši.Ještě ted mě bolí bránice od smíchu.

zelvik22 ( 17. března 2021 09:06 )

No představila jsem si jak kozy podežraly balíky sena až spadly na traktor, to musí být legrace Nicméně autor článku je podobný chytrák jako ten co prodává ta kozy. Napsat o domácích zvířatech že je to zvěř? Pojmenování "zvěř" je odjakživa jen pro zvířata volně žijíci v přírodě!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání