Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Děsivý nález v pneuservisu: Při výkopových pracích našli dělníci kostru ženy!

Autor: ran - 
16. března 2021
19:14

V pneuservisu v Šahách na jižním Slovensku potkalo pracovníky výkopových prací velké překvapení. V jámě narazili na zachovanou lidskou kostru. Policisté případ řeší, dozvěděli se ale, že nález kostry možná bude mít velmi prozaické vysvětlení.   

Lidské kosterní pozůstatky našli dělníci pod podlahou pneuservisu ve slovenském městě Šáhy v okrese Levice v hloubce asi 1,5 metru. Něco takového pracovníci rozhodně nečekali, nález je šokoval. Obrátili se na policii.

Na místo byl kromě policie přivolán i soudní lékař, který určil, že jde o kosti ženy pochované před více než 50 lety,“ uvedla policie Nitranského kraje na svém facebookovém profilu.

Klíč k tomu, jak se tam kostra mohla objevit, možná dodali pracovníci muzea. „Přivolali jsme i pracovníky místního muzea, kteří uvedli, že ještě na začátku 20. století se tu nacházel hřbitov,“ popsala policie.

Nález kosterních pozůstatků proto prý v této lokalitě není ničím výjimečným. I tak ale policie bude pokračovat v šetření. „Věc dokumentujeme jako přečin usmrcení a kosterní pozůstatky budou předmětem expertizního zkoumání,“ upřesnili policisté.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání