Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jeď jako v GTAčku! Pacientka na Liberecku vyskočila ze sanitky, chtěla odvézt jiným autem

Autor: VaB - 
15. března 2021
13:28

S nevšedním zážitkem se setkala dvoučlenná posádka záchranářů Libereckého kraje. Za jízdy jim totiž zadními dveřmi vyskočila pacientka! Bosá pak běžela po silnici k řidiči Václavovi, po kterém chtěla, aby začal ujíždět jako v jedné populární hře.

Nic ze začátku nenasvědčovalo tomu, co se záhy během jízdy stalo. Sanitka záchranné služby Libereckého kraje opouštěla Jablonec nad Nisou, několik desítek metrů za značkou se ale otevírají dveře sanitky a z nich vyskakuje pacientka!

Těžko uvěřitelná situace, ale opravdu se stala. „Jel jsme za ní, po asi 300 nebo 400 metrech se otevřou dveře, vypadne kotoulem jak paragán nějaká paní. Bezbotá, nohu měla celou zakrvácenou,“ popsal pro CNN Prima News řidič Václav Chaloupka.

Žena po silnici běžela hned k němu do auta, celý incident zachytila i kamera, kterou ve voze měl. „Jeďte, jako v GTA (populární hra - pozn. red.), jeďte!“ křičela na řidiče pacientka. Řidič se ji snažil slovy „běžte, běžte“ z auta vyhnat.

Během chvilky ale k autu přibíhají záchranáři, kteří si poté ženu převzali. Co se odehrálo dál, není jasné, žena totiž vytrhla kabel od napájení palubní kamery. „Říkali, že paní je blázen,“ dodal řidič Václav.

Mluvčí záchranářů Michael Georgiev uvedl, že záchranáři v ničem nepochybili. „Záchranáře, který byl spolu s pacientkou v prostoru sanitky, to pochopitelně překvapilo, ale jak je i na videu vidět, reagoval a spolu s kolegou za pacientkou běželi a zastavili ji. Následně přivolali policii, která věc prošetřila, a policisté také poté sanitku i s pacientkou doprovodili do nemocnice,“ uvedl. Záchranáře situace překvapila o to víc, že s nimi žena jela dobrovolně.

Video  Pacientka v Jablonci nad Nisou za jízdy vyskočila ze sanitky.  - CNN Prima News
Video se připravuje ...

elopapx ( 16. března 2021 13:09 )

Bůhví jak to bylo...
Kdyby paní neřekla tu prapodivnou větu,klidně bych si myslela,že ji vezli proti její vůli. Ti záchranáři vysmátí ve mne opravdu důvěru nevzbuzují.

Jarabak ( 15. března 2021 22:21 )

Psychopatku jste rozostřili, ale sanitáře ne. Vaše morální úroveň je nulová.

blake ( 15. března 2021 15:41 )

Měla Václavovi za tu ochotu jednu natáhnout a sebrat auto jako v GTAčku

frantacizek ( 15. března 2021 14:02 )

to se asi zbláznila z toho hraní těch akčních her ne?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání